O poveste polițistă și cu polițiști. „Tata a murit, nu știu câți bani erau în plic”


Pe 13 iulie, în acest an, un Logan alb ce venea dinspre Ploiești izbea pe contrasens un tir – la 3 kilometri distanță de Popasul Merei.

La volan era un bătrânel de 77 de ani, care – din cauza vitezei și a carosabilului umed – a scăpat berlina de sub control.

A intrat în comă, iar după o săptămână a decedat.

La două luni de atunci, reporterul buzoienii.ro a fost contactat de Sorin Savu, fiul răposatului, pentru a-i nara o poveste polițistă și.. cu polițiști.

„Tatăl meu venea din Argeș la mine la Sihlea în Vrancea pentru a-mi face un cadou. E vorba de o sumă importantă de bani. Polițiștii care au ajuns la fața locului, agentul Moise și comisarul Roșioru, au găsit la controlul mașinii o sumă de bani într-un plic. Bani pe care nu mi i-au dat nici până acum înapoi. Nici nu știu exact despre ce suma e vorba, fiind o surpriză a tatălui. Imediat după accident, n-am făcut un caz din asta. Am crezut că tata își va reveni și va merge el să-i ia. Din păcate, la o săptămână tata a murit. A fost în comă în tot acest timp, n-am putut vorbi cu el. Ultima oară când am încercat să iau legătura cu domnul agent, mi-a închis telefonul. Am venit apoi în audiență la domnul comandant Pantazi, am înțeles că s-a înființat ulterior o comisie internă pentru investigarea acestui caz, se ocupă un anumit comisar Lazăr. Vă spun toate astea și dvs., domnule reporter, gândindu-mă că prin mediatizarea acestei spețe se va rezolva ceva”, ne-a declarat fiul bătrânului.

Există și posibilitatea ca lui Sorin Sava – domn care se ocupă cu agricultura – polițiștii să nu-i fi dat plicul cu bani întrucât ulterior s-a aflat că acesta mai are o soră – aflată cu serviciul în Italia.

În acest caz, lucrurile se complică din punct de vedere legal, întrucât o parte din bani ar trebui să ajungă și la sora acestuia – în funcție de modul în care se împarte moștenirea defunctului.

Conform IPJ Buzău ancheta este în derulare, iar prezumtivul păgubit a fost invitat la Buzău chiar azi pentru a furniza informații suplimentare.

Despre accident, buzoienii.ro a scris în luna iulie AICI.

Te rugăm, distribuie acest articol în caz că ți s-a părut util/interesant!

loading...

4 comentarii la „O poveste polițistă și cu polițiști. „Tata a murit, nu știu câți bani erau în plic”

  • Rosioru fura stie toată lumea ca e un hoț sa bucurat la om care A facut acident asa moare si el sa fie de capu lui

  • Cand esti hot si umbli doar cu bani cash sa nu te prinda ANAF-ul si procurorii te mai si arzi. Daca folosea banca acum erau frumos in cont, asta daca nu ramanea fara ei de la popriri pentru datorii.
    In plus plicul de bani nu i se cuvine fiului ci tuturor mostenitorilor, e parte din masa succesorala. Politistii ar comite un furt din masa succesorala a decedatului daca ar inmana banii fiului. Asadar sa faca succesiunea si apoi politistii ii vor elibera partea lui conform succesiunii. Dar probabil fiul se gandeste sa nu imparta si cu ceilalti mostenitori banii si vrea sa pacaleasca politia sa ii inmaneze doar lui banii, facand astfel complici politistii la furt din masa succesorala.

  • ursulet de catifea ce se ia nu mai se da

  • Deși este un caz dramatic și de nedorit, îmi place să cred că IPJ Buzău este condus de un profesionist polițienesc dublat de un om vertical – fapt care va contribui la rezolvarea umană a situației …

Faci un comentariu sau dai un răspuns?

Adresa ta de email nu va fi publicată.

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.