Încă patru străzi rezolvate. Campania continuă. Iată unde se mai lucrează


str. Mălinului

Continuă asfaltarea străzilor din cartierul Broșteni (după Dorobanți I și II).

În ultimele zile, Urbis Sev a mai bifat la categoria „rezolvate” încă patru străzi – la nivelul carosabilului – pe care nu se mai intervenise încă de la fondarea cartierului de blocuri.

E vorba, în ordine cronologică, de Cicoarei și Ciocârliei din jurul Colegiului Economic, prima – ceva mai lungă – având ieșire înspre str. Alexandru Marghiloman.

Str. Vladimir Maximilian

De asemenea s-a turnat bitum și pe strada Mălinului (între Penny XXL și Iazul Morilor), iar ultima pe listă e Vladimir Maximilian (între Iazul Morilor și Aleea Sporturilor).

Ambele erau pline de gropi și denivelări întrucât asfaltul era cel original, turnat la începutul anilor 80.

Tot în Broșteni s-au asfaltat (la începutul lunii octombrie) străzile Academiei și Ozanei. Ar mai fi de rezolvat în acest an, dacă vremea va permite, Magnoliei și Aleea Afinului (în dreptul Liceului Gr. Moisil și a căminelor de nefamiliști ale Contactoare), urmând ca străzile Broșteni, Iazul Morilor, Gîrlași (prelungire înspre Al. Marghiloman), Dorobanți (prelungire) și Carpenului să se facă anul viitor după ce Compania de Apă va schimba țevile din subteran.

Concomitent, alte echipe de la Urbis Serv lucrează la trotuare în jurul pieței din Dorobanți, la al doilea segment al străzii Pompiliu Ștefu (vezi foto), la capătul stației de autobuz din Micro XIV și la Școala nr. 15 (curte + alee acces).

Până la finalul anului se speră a se fi asfaltat și parcarea de pe Aleea Paltinilor din cartierul Micro XIV. Anul viitor vor fi atacate și celelalte cartiere ale Buzăului.

Te rugăm, distribuie acest articol în caz că ți s-a părut util/interesant!


Citește și:  Taxă de intrare cu mașina în Crâng. Iată cât va costa biletul/abonamentul  CLICK AICI   

Așteptăm idei/sesizări/ponturi pentru articole pozitive/negative la telefon/SMS 0721.540.938, pe e-mail la aurastereaca@gmail.com sau la facebook.com/auras.tereaca.

loading...

8 comentarii la „Încă patru străzi rezolvate. Campania continuă. Iată unde se mai lucrează

  • Da pe str.Transulvaniei cand se asfalteaza?

    Răspunde
  • Asfaltați, asfaltați că trebuie, dar mai uitați-vă și prin actele de plată ale Primăriei și Urbis să vedeți de câte ori au fost „asfaltate” fictiv unele străzi și câți bani au tocat până mai ieri criticii de azi ai „țăranului” Toma. Ați promis un audit care să constate furăciunile fostei administrații dar vedem că se tace complice, ce s-a furat, furat rămâne. Păi, e corect? Unde-s dosarele Urbis I, Urbis II ? Recuperați măcar o parte din prejudicii fiindcă altfel degeaba mai vorbim despre marea justiție și de independența ei. Poate independența de adevăr, dreptate și corectitudine! Asfaltăm pe bani de împrumut ca să ștergem ilegalitățile fostului gherțoi mălai mare al psd ?

    Răspunde
  • Ionica vinde borduri cred…
    Panselute vrei ?

    Răspunde
  • Buna seara Domnule Primar!
    Există parcarea din zona blocurilor D12 – D15 Electrica din cart. Dorobanți 2.
    Compania de Apa are țevile pe străzi si parcarea care este liberă, plina de bălți, praf si dezordine cu gardurile vii urâte, împrejmuiri…etc. rămâne de fiecare dată cu amânare găsindu-se mereu motive.
    Parcarea este liberă pentru asfaltare si este cea mai urâtă din oraș.
    Vă rugăm…..!!!

    Răspunde
  • Orizontului intre Constitutiei si Autogara arata ca inainte de centenar adica in razboi !

    Răspunde
  • In Dorobanti nu se lucreaza la nici un trotuar, ci se lucreaza la aleea care e paralela cu strada Casoca, din fata blocurilor H4 H5 H6 si care e folosita ca parcare.
    Cel putin asta am vazut eu ca fac, la trotuare nu lucra nimeni nicaieri. pe acolo.
    De ce asfalteaza tocmai aleea aia folosita ca parcare pot sa intuiesc, probabil din cauza patronilor ce au pus mana pe spatile din fostele spatii comerciale comuniste din grupul H4 H5 H6 si care folosesc aleea ca parcare si ca loc de aprovizionare.

    Răspunde
  • Nu se asfalteaza nici un trotuar in jurul pietei din Dorobanti, ci parcarea de aprovizionare a spatiilor comerciale de la blocurile din piata. Cu cat asfalt baga in parcarea aia de la blocurile H4-H6 de la piata Dorobanti asfaltau toate trotuarele din Dorobanti, si nu exagerez deloc.
    Fac pariu ca aia va fi singura parcare ce va fi asfaltata din Dorobanti, restul vor fi sarite, ca nu deservesc spatii comerciale.

    Răspunde

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.