Iată diagnosticul pus de medici

Andreea Ulidea și Pamela Bandrea, clasa șasea respectiv a cincea, se îndreptau împreună spre casă după ieșirea de la școală când – în jurul orei 17.00 – o dubă a dat peste ele

S-a întâmplat pe trecerea de pietoni din Poșta Câlnău. Andreea a căzut inconștientă, iar privitorii se temeau de ce e mai rău. Pamela era mai bine, dar se plângea și ea de lovitura primită la un picior și în abdomen.

Din fericire informațiile venite dinspre părinții celor două fete sunt bune – față de temerile existente imediat după accident.

Andreea și-a revenit, e conștientă, și s-a ales cu o fractură de bazin care o va ține imobilizată la pat timp de o lună.

Pamela nu are piciorul rupt și nici luxat, ci doar câteva vânătăi și zgârieturi. A fost depistată cu un lichid în abdomen, a cărui sursă e acum investigată.

Vinovatul e un șofer de 20 de ani din Puiești, care de la volanul dubei Ford Transit nu le-a observat – din neatenție – pe cele două minore pe trecerea de pietoni de la ieșirea din Poșta Câlnău înspre Buzău.

loading...

5 comentarii la „Iată diagnosticul pus de medici

  • Oare de ce nu au fost observate la timp???Intrebare retorica…. Trecerea de pietoni este la intrarea in localitate, unde abia incep sa reduca viteza. Offff, au fost atatea accidente in acea zona….unele chiar mortale! Nu se pot instala semafoare actionate cu buton, doar cand este un pieton la trecere ??????O iluminare si marcare suplimentara a zonei????? Autoritatile trebuie urgent sa ia o masura de siguranta!! Cate suflete mai trebuiesc sacrificate????

    Răspunde
  • Trebuie montate limitatoare de viteza in zona trecerilor de pietoni in Posta Calnau. Se circula cu viteza mare in zona.

    Răspunde
  • Nu din neatenția lui,ci a autorităților locale. Ei sunt singurii vinovați de aceste accidente care se întâmplă. Singura trecere de pietoni vizibilă este cea care duce spre Boboc. Restul este „Dumnezeu cu mila „. Rușine poliției rutiere că nu știe pe cine să amendeze. :(((

    Răspunde
  • Nu, problema este cu totul alta: trebuie sa ne educam copiii (dar si pe noi) ca trecerea de pietoni nu esre ceva pe care pui piciorul si treci fara SA TE MAI UITI ! Dupa ce ai pasit, atata timp cat traversezi te uiti ALERT stanga-dreapta pana cand ajungi pe partea cealalta. De ce ? Este simplu: ai o singura viata.
    Sunt o groaza de mameluci care merg pe strada si vireaza brusc in diagonala direct spre trecerea de pietoni, fara nici cea mai mica intentie sa observe ce este in jurul lor…., unii dintre ei tinand copilasi de mana.
    Dragi parinti, educatia se face din timp iar pe trecerea de pietoni…nu „merge si asa”….

    Răspunde
  • soferul ar merita sa stea la puscarie pr ce a facut! animal!

    Răspunde

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.