Cazul „manelistului bătut de patron”. Iată ce spune un angajat al discotecii

Buzoienii.ro a prezentat ieri cazul manelistului „Găbiță de la Buzău” – care acuză că a fost bătut la discoteca din Tăbărăști de patron și bodyguarzii săi (CLICK AICI).

Muzicantul susține și că a fost tâlhărit de aproximativ 70 de milioane, bani pe care îi avea la el în momentul în care a izbucnit scandalul propagat și în presa națională.

După încercările de ieri, astăzi reporterul buzoienii.ro a reușit să găsească un angajat al discotecii dispus să vorbească.

Susține că a asistat la întreaga scenă, dar a rugat să nu-i fie dat numele „din teama de a nu fi bătut de țigani ori de fanii manelistului”.

„Nu-i adevărat că patronul sau cei de la pază l-ar fi bătut pe manelist. Discuții tensionate au fost, dar nu s-a ajuns la agresiune fizică. Găbiță era beat și probabil drogat, iar când a dat să plece pe scara de incendiu s-a împiedicat și a căzut. Iar legat de bani, înțelegerea a fost pentru 30 de milioane, dar după ce se semnează un contract. Numai că Găbiță a venit la ora unu la discotecă alături de iubita sa Andra, pornit mai degrabă să-i serbeze ziua acesteia – fusese Sf. Andrei – decât să-și facă treaba. S-a lăsat cu chef printre muzicanți, urări, tort etc, dar mai puțin pentru ceea ce fusese angajat – să cânte. Am avut clienți nemulțumiți, care au cerut banii înapoi, mai ales că biletul de intrare a fost 25 de lei. La final nota de plată pentru muzicanți – consumația – a fost de 17 milioane, iar conform înțelegerii aceștia trebuiau să primească diferența de 13 milioane. Dar Găbiță n-a fost de acord, a refuzat să semneze contractul și a cerut toți banii – 30 de milioane, susținând că toată consumația ar fi trebuit să fie din partea casei. Patronul era de acord cu 2-3 milioane, dar nu cu 17! De aici au pornit discuțiile în contradictoriu, dar fără a se ajunge la bătaie. Iar legat de cele 70 de milioane care i s-ar fi luat, nu e adevărat, întrucât, din cauza scandalului, nu i s-a mai dat nimic. Faza asta e cusută cu ață albă. Ce muzicant pleacă de acasă cu 70 de milioane la el, când știe că are de primit acolo unde merge să cânte ? Nu e treaba noastră, dar probabil că asta a spus-o așa pentru membrii trupei sale care au rămas – din cauza lui – cu buza umflată”.

Cine are dreptate sau care a fost aceasta vă lăsăm pe dvs. să discerneți din cele două articole publicate.

Cert e că din acest scandal, ambele părți au ieșit șifonate și vor avea măcar în viitorul apropiat de pierdut bani și imagine.

UPDATE. Replică la replică

După publicarea articolului de față, reporterul buzoienii.ro a fost contactat de un prieten de-al cântărețului:

„A citit și Gabi articolul dvs., mi-a dat încuviințare să vă sun. În primul rând nu e adevărat că nu l-au bătut pe Gabi. L-au bătut atât „Morsă”, unul din bodyguarzii de la disco, dar și el, „Barză” – patronul. Au dat comandă să se închidă camerele de supraveghere și pe urmă l-au călcat în picioare. Textual au zis că „să se joace cu el”. Unul din ceilalți bodyguarzi a și plecat, a zis că el nu asistă la așa ceva. Gabi are trei coaste rupte și maxilarul dislocat, e internat în spital la București. Asta cu căzutul pe scări e o găselniță de-a lor. Iar alcool și chiar substanțe consumă inclusiv Barză. El nu e băiat rău de felul lui. Dar când se îmbată își pierde controlul și face prostii. Așa s-a întâmplat și acum, dar și în trecut cu un alt cântăreț – Denis Râmniceanu. Sunați-l și pe el vă rog să vă spună ce a pățit cu Barză”.

Te rugăm, distribuie acest articol în caz că ți s-a părut util/interesant!


Citește și:  Cazul „fetiței neprimite de serbare pentru că n-a avut costum popular”. Ce spune educatoarea CLICK AICI   

Așteptăm idei/sesizări/ponturi pentru articole pozitive/negative la telefon/SMS 0721.540.938, pe e-mail la aurastereaca@gmail.com sau la facebook.com/auras.tereaca.

loading...

13 comentarii la „Cazul „manelistului bătut de patron”. Iată ce spune un angajat al discotecii

 • Normal doar nu l-a bătut in cot,călcâi și degetul mare de la mâna dreapta.Il cunoaștem cu toții pe Gabită de la Buzău și viciile lui

 • Vagabonteala pe fata, e normal sa spună asta… Dacă e angajatul lui și toți le este teama de el

 • De la droguri i se trage lu gabita sa nu isi mai aduca aminte … cum a fost si cand s-a rasturnat cu masina de a fugit de la locul accidentului.

 • Susține că a fost adăpostit de niste săteni ca i au dat ceva haine…! Zi mi si mie sa dau si eu o fuga…generoși oameni din Tabarasti ti au dat o geaca ,, Moncler”…! Păi geaca de pe tine costa 3mii de euro mai băiatul…. Nu ai zis ca te au îmbrăcat sătenii… băgați ăștia în buzau…

 • Bravo Auras ! Tine-o tot asa !

 • Ba gabita, ma bucur ca ți-ai gasit nașu. prea aveai aere pe tine. eu unu n-am legătură cu nici un personaj din povestea asta , dar totusi il felicit pe asa zisu bataus , iar ANAF ar trebui ia masuri impotriva ta pentru evaziune fiscală și spălare de bani

 • ce sa bea de 17 mil in hambarul ala de discoteca ? si pe ce scari a cazut ? clubul era in podul cladirii?

 • Da ai dreptate Alex nici la Bamboo nu dai atâția bani dar in grajdul ăla!!Dar acum din discoteci se pleacă pe scara de incediu frate?Eu cred k barza.varzwscu asta bătăușul orașului care a nenorocit atâta lume și poliția nu a făcut nimic minte km mult sa fi de ras varzwscule pentru ce ai făcut k el Și noi țigani îl susținem pe Gabita ca ne a făcut cele mai frumoase petreceri și a fost corect și nu o sa fie bini de tn

 • Omul asta se vede clar ca a fost bătut mar dCA cazi pe scări nu cred ca arați in felul asta huooo după tine barza patronul.Politia romană sa facă dreptate ca astfel de oameni nu trebuie sa stea in libertate

 • Omul asta se vede clar ca a fost bătut mar dCA cazi pe scări nu cred ca arați in felul asta huooo după tine barza patronul.Politia romană sa facă dreptate ca astfel de oameni nu trebuie sa stea in libertate

 • Vanataia cea de la inghinal ( zona genitală ) eu stiu exact de unde e…! Sotia e de vina…cand a aflat că soțul ei serba onomastiac Andrei,, cioko sau iubi ” a decis să i tragă un șpiț in C… văzând că este si epilat cum se vede si in poze a inebunit imaginudusi ce ar fi urmat dupa… orbita de furie…Nu a avut bună țintă si la nimerit 5.cm mai sus.

 • Minoritățile din Buzău te susținem. Comunitatea țigănească si cea ungurească suntem cu tine până la moarte…! Gabita cand te faci bine sa ne dai un semn. ,, ciupestene pe FB „. Cu această ocazie eu reprezentantul țiganilor din Buzău cerem primarului Toma AUTONOMIA. vrem orasul nostru în Buzău.

 • Sa ferească Dumnezeu,de asemenea animal de om!!Si băiatul acela care l-a bătut,de a ajuns inconștient la spital de i-a rupt maxilarul,săracul om,fraților in ce lume trăim?Si câți or mai fi ca acești oameni care au fost bătuți cu bestialitate!!Politia ce faceee???De ce a rămas in libertate sa comita atâtea fapte??Oare animalul asta are copii??Daca are,vor fi rușinați de tatăl lor care pe viitor vor lasă capul in jos din cauza la acest specimen,ca nu vor fi acceptați in societate datorită faptelor tatălui lor (labil mintal)!!Eu nu cred k acest om,este in toate mințile,sa bată cu atâta cruzime acești oameni!!!Dumnzeu sa aibă grija de voi cei care ați avut de suferit,după urma acestui borfaș care va plăti in fata Lui Dumnezeu,a legii și a oamenilor!!

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.