Peste 60 de locuri de muncă. Afacere în extindere. Iată detalii

Site-ul buzoienii.ro a publicat în ultimele săptămâni mai multe articole referitoare la investițiile care s-au făcut ori se fac în Buzău.

Cititorii sunt rugați să ne ofere ponturi – în cazul în care au astfel de informații care merită mediatizate.

Articolul de față a fost însă sugerat reporterului de… Google Earth.

La o plimbare pe deasupra Buzăului, reporterul a remarcat o construcție nouă, vastă ca întindere, situată în partea de sud a orașului, pe marginea drumului spre Maxenu – Smeeni. Lângă hală, pe partea dreapta a Șoselei Pogonele se puteau observa – chiar din satelit – și produsele fabricii, semn că aceasta are activitate intensă.

Ulterior, reporterul a ajuns la fața locului, unde paznicul i-a spus „da, fabrica e aproape nouă, aici se fac panouri din alea de tip sandviș”. Investiția aparține firmei buzoiene Romconstruct AG.

„Nu e chiar nouă, s-a deschis în 2017. Se fabrică într-adevăr panouri de tip sandviș pentru hale, depozite, supermarketuri, fabrici, parcări acoperite etc. Lucrează aici în două schimburi în jur de 60 de oameni. Lor li se adaugă cei care le fac montajul pe șantier, cei care le transportă etc. Investiția inițială a fost de câteva milioane de euro, fonduri europene. Dar, se investește în continuu, de exemplu acum pregătim o linie nouă cu panouri pe bază de vată, cu o rezistență mai mare la foc. Primele sunt pe bază de poliuretan. Mai fabricăm și panouri tip țiglă”, ne-a declarat managerul  Iulian Țăruș.

E vorba mai exact de o afacere de familie, a unor buzoieni, începută de tatăl, Gheorghe Țăruș și cei doi fii – Iulian și Sorin.

Panourile tip sandviș au fost folosite atât în investiții, la Buzău, cât și în țară. De exemplu la aeroportul Oradea, Global Cash&Carry Buzău, Medlife București, Swisscars Romania, Pasteor Filipești etc.

„Da, avem clienți, și la Buzău, și în țară, și în străinătate. Ideea acestei afaceri a fost una bună, vă spuneam că ne extindem, vom mai angaja oameni pentru a lucra în trei schimburi. Fabricarea și montarea panourilor sandviș se combină cu celelalte divizii ale firmei. Construcții metalice și din beton. Practic, putem realiza, excluzând partea de instalații, orice tip de construcții industriale. Per total, la Romconstruct Buzău lucrează 200 oameni”, a adăugat Iulian Țăruș.

Te rugăm, distribuie acest articol în caz că ți s-a părut util/interesant!


Citește și: Iată unde ar putea fi mutați, tot în Crâng. CLICK AICI

Așteptăm idei/sesizări/ponturi pentru articole pozitive/negative la telefon/SMS 0721.540.938, pe e-mail la aurastereaca@gmail.com sau la facebook.com/auras.tereaca.


Dă, mai jos, CLICK pe „Îmi place” pentru a primi zilnic știrile buzoienii.ro pe facebook.

loading...

6 comentarii la „Peste 60 de locuri de muncă. Afacere în extindere. Iată detalii

  • Romconstruct asta nu e firma infractorului Vasile Turcu de la Dinamo, firma abonata la contractele pe bani publici?

  • Nu e nicio legatura. Aia a lui Turcu a colapsat demult. Asta e a unor buzoieni.

  • Vasile Turcu am înțeles că s ar fi sinucis?!

  • Si Tarus astia… se fereste lumea de ei….

  • Mihai…..,”tare” comentariul tau !

  • Nici nu știți ce presiune pun pe oamenii din teren. Nu sunt oameni!

Faci un comentariu sau dai un răspuns?

Adresa ta de email nu va fi publicată.

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.