Fratele mai mic l-a convins pe cel mai mare

Cel cu costum este Dan, om de afaceri, proprietarul fermei Ivașcu de la Mihăilești și a magazinelor de desfacere din Buzău.

Cel în cămașă este fratele mai mare (cu 8 ani), Marin Ivașcu, activist civic.

De astăzi, cei doi frați vor evolua sub aceeași umbrelă politică.

„Da, m-a convins fratele meu mai tânăr să mă alătur PMP Buzău, unde e președinte. În ultima vreme am fost la PNȚCD. Am gândit că pot revitaliza acest partid istoric la Buzău, am pus suflet, dar am realizat că e pierdere de timp.

Marin Ivașcu, alături de Cătălin Avramescu la PNȚCD. Ultimul s-a făcut de râs când a declarat că Boșcodeală a fost primar mai bun decât Toma

Recunosc și că în anumite privințe, părerile mele divergeau de cele ale președintelui Cătălin Avramescu. De azi m-am înscris în PMP, un partid mic la Buzău, dar unde voi putea ajuta”, a precizat Marin Ivașcu. 

Fratele mai mic, Dan Ivașcu a fost numit anul trecut președinte interimar la PMP Buzău, după ce partidul fondat de Băsescu a fost părăsit de cuplul Ad. Mocanu – Dorin Bădulescu, plus susținătorii lor.

Astăzi, PMP Buzău s-a relansat, odată cu inaugurarea noului sediu și vizita la Buzău a lui Eugen Tomac, liderul PMP la nivel național.

„Deocamdată avem 400 de membri, dar de abia acum, odată cu noul sediu și după ce am făcut ordine în ogradă, PMP Buzău va începe din nou să crească. Ne adresăm în primul rând celor din mediul rural, principalul nostru proiect fiind ridicarea satului românesc, scoaterea lui din faliment. Ne vom adresa și tinerilor întreprinzători, chiar vom veni în ajutorul lor, vonm ține aici la partid cursuri pentru cei care vor să devină antreprenori” – Dan Ivașcu, președinte PMP Buzău.

Partidul lui Băsescu – mai păstrează ceva oameni în teritoriu, inclusiv consilieri locali.

Aceștia n-au părăsit PMP o dată cu gruparea Mocanu – Bădulescu întrucât și-ar fi pierdut mandatele.

PMP are doi consilieri și în CLM Buzău, Gheorghe Vasile și Maria Ionescu.

Te rugăm, distribuie acest articol în caz că ți s-a părut util/interesant!


Citește și: A fost promovat la București. Iată în ce funcție. CLICK AICI

Așteptăm idei/sesizări/ponturi pentru articole pozitive/negative la telefon/SMS 0721.540.938, pe e-mail la aurastereaca@gmail.com sau la facebook.com/auras.tereaca.


Dă, mai jos, CLICK pe „Îmi place” pentru a primi zilnic știrile buzoienii.ro pe facebook.

loading...

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.