7 tipuri de perne anatomice de la SomnArt şi calităţile lor

Este important să ai perna potrivită pentru tine atunci când te relaxezi, când dormi, sau chiar şi când lucrezi şi ai nevoie de un suport lombar. Există multe motive pentru care tu ai nevoie de perne de calitate superioară. 

SomnArt îţi oferă perne anatomice, special concepute pentru a te ajuta să ai parte de  suportul de care ai nevoie pentru diverse tipuri de necesități. Acestea sunt concepute din materiale de calitate şi sunt realizate cu atenţie pentru detalii, astfel încât să ai o experienţă plăcută de oricâte ori alegi să le foloseşti.

Iată 7 tipuri de astfel de perne pe care le poţi comanda de la SomnArt, pentru a avea confortul pe care ţi-l doreşti:

  1. Pernă Smart 3D Airmesh Bumbac

Această pernă este special concepută pentru un maxim de confort. Poţi să reglezi înălţimea şi fermitatea pernei. Astfel, îţi permite să personalizezi fiecare aspect important legat de necesităţile unui somn liniştitor. Un alt beneficiu al acestei perne este chiar modul său de alcătuire. Astfel, perna de la SomnArt are două feţe. Fiecare dintre acestea este realizată pentru anotimpuri diferite. 

O parte este matlasată şi este folosită în sezonul rece, iar cealaltă parte este nematlasată, fiind perfectă pentru sezonul cald. Aerisirea acestei perne este uşor de realizat, ea fiind concepută astfel încât să poţi să ai parte de ventilaţie în mod natural. Desigur că o aerisire suplimentară este întotdeauna foarte bună. Modul de alcătuire al pernei implică utilizarea a 3 burdufi pe care îi poţi adăuga sau scoate din cadrul pernei. În acest mod o să poţi să personalizezi totul pe placul tău. 

  1. Perna Cervicală Contur Bumbac

O astfel de pernă cervicală este perfectă pentru persoanele care au nevoie de un suport în această zonă. Ea este concepută pentru a susţine partea cervicală şi pentru a te ajuta să te relaxezi în timpul somnului. Este bună pentru tine mai ales dacă preferi să dormi pe spate. O să poţi să te bucuri de ea şi dacă te uiţi la televizor sau te relaxezi citind o carte. 

Perna este realizată din bumbac la exterior şi acesta este un material potrivit pentru pielea ta. Perna o să fie livrată şi cu o faţă de pernă cadou din partea SomnArt. Ea are o modalitate bună, naturală, de aerisire, de circulaţie a aerului. 

  1. Perna Lombară Domine Memory

Această pernă lombară se fixează pe scaun, în maşină sau la birou. Poţi să o utilizei de oricâte ori ai dureri de spate, probleme ce țin de hernie de disc sau alte afecţiuni care implică partea lombară. Are un elastic şi se fixează uşor de scaun. O să ai coloana protejată cu ajutorul acestei perne lombare de la SomnArt.

  1. Perna Relax TV

Aşa cum indică numele acestei perne, este special concepută pentru persoanele care adoră să se uite la televizor. Este realizată cu atenţie pentru momentele în care citeşti în pat sau te uiţi la emisiunea preferată la TV. 

Perna este ortopedică şi îţi susține în acelaşi timp zona capului şi a coloanei. Are o husă detaşabilă, care te ajută să poţi să întreţii totul foarte uşor. O să poţi să o speli de multiple ori şi să ai parte de o bună îngrijire. 

  1. Pernă SomnArt Silver Anatomic Memory

Această pernă este perfectă pentru tine dacă ai dureri de coloană sau de ceafă. Ea este construită cu un tipar care ţine cont de forma corectă a coloanei tale. O să te poţi relaxa şi muşchii tăi vor fi susţinuţi dacă foloseşti perna anatomică de la SomnArt

Husa acestei perne este formată din anumite tipuri de fibre care sunt îmbrăcate în ioni de argint. Aşadar, ea are proprietăţi anti-microbiale, anti-statice şi anti-miros. O să te simţi bine de oricâte ori foloseşti perna pentru zona coloanei şi pentru ceafă. 

  1. Perna SomnArt Puf gâscă Triplu Confort

Această pernă are trei camere. Una dintre acestea are pene de gâscă, iar celelalte două conţin puf de gâscă. Are o fermitate reglabilă. 

  1. Perna Corfu

Perna Corfu are o linii fluide, este ergonomică şi perfectă pentru dormit şi pentru relaxare completă. 

loading...

Faci un comentariu sau dai un răspuns?

Adresa ta de email nu va fi publicată.

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.