Acrobație cu acest BMW. Cine e șoferul și ce a provocat accidentul – FOTO

„Avea viteză mare, a lovit o mașină pe dreapta, a ricoșat în stânga, a izbit bordura și a zburat prin aer. A rupt gardul unei case și a aterizat pe plafon în curtea familiei Bucătaru”, a precizat un martor.

Accidentul s-a produs ieri în mun. Buzău la intersecția străzilor Bazalt și Transilvaniei.

„Eroul” întâmplării e un tânăr de etnie rromă de 24 de ani.

„Ne-am chinuit noi, trei-patru inși, să punem mașina pe roți. Șoferul e un argintar de prin clanul lui Hitler. L-am ajutat noi să-și revină până să ajungă ambulanța. Avea și o baionetă la brâu. Când a venit salvarea a refuzat să-și pună acel guler de protecție”, a explicat martorul.

Iată și informarea IPJ Buzău:

„Un buzoian de 24 de ani care circula pe str Bazalt din direcția stadionului cătreTransilvaniei a pierdut controlul autoturismului și a intrat in coliziune cu un alt autovehicul, staționat pe partea dreapta a sensului sau de mers, ulterior ricoșând in zidul unei locuințe de pe sensul opus. Șoferului i s-au acordat îngrijiri medicale, fiind transportat la spital. Alcoolemie – 0,50mg/l alcool pur in aerul expirat” – informare IPJ Buzău

loading...

6 comentarii la „Acrobație cu acest BMW. Cine e șoferul și ce a provocat accidentul – FOTO

  • chiar nu inteleg cum analfabeți aia au permise de conducere, aceștia ar trebui evaluati la proba scrisă și citită

  • nasol… pun pariu ca nici permisul nu il suspenda

  • Din clanul lui Hitler? Cata ironie… Nu mai spun nimic, ca in ziua de azi te cauta politia pentru replici de care sunt tentat sa dau. Risipa de ambulanta, oricum, pe banii alora care muncesc. Mi-e scarba de sistemul socialist European unde sunt tolerate si finantate toate creaturile si li permit prea multe.

  • era beat, zdrente facut si nu are permis de conducere si politia stia asta si s-a rugat de el o ora si sa-l ia la politie. pur si simplu politia si jandarmeria se ruga de el…

  • Știe cineva cum îl. Cheamă pe sofer?

  • Și eu am avut belele din cauza lui. știe cineva cum îl cheamă?

Faci un comentariu sau dai un răspuns?

Adresa ta de email nu va fi publicată.

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.