Fotografiile zilei la Buzău + explicații

„Să mai spună cineva că buzoienii nu au bani!”. Comentariu la o poză postată pe facebook. Turismul sport Audi R8 e estimat la 50 de mii de euro
Doi copii și un om mare. Primarul din Mărăcineni, privind cu jind doi puști care „pescuiesc” cu fir din ață roșie
Îmbrățișare de la mascotă pentru șeful AJF Buzău, Adrian Petre. Merită, după ce a adus la Sala Sporturilor patru mii de buzoieni, din care 1600 de copii care au primit câte un cadou.
Un Dodge a cărui frumoasă culoare vișinie a fost stricată de un individ care se îndeletnicește cu folosirea cuiului pe mașinile vecinilor.
S-au schimbat pavelele în părculețul de la piață. „Astea ale lui Toma țin cinci ani, față de alea ale lui Boșcodeală de n-au ținut nici unul”, zic muncitorii. Vom vedea!
Acest BMW e dotat cu trapă. Numai bună pentru a fi zvârlit cu un bobârnac chiștocul de țigară. Foto de pe Bd. N. Bălcescu.
S-a asfaltat și rondul din „23 august”. Săptămâna viitoare se va termina str. Oltului. Înainte străzile se asfaltau din gură, acum chiar se pune bitum.
Imagine din rulota muncitorilor de la Urbis Serv. Aici se schimbă, iau masa, își țin diverse scule.
Copac din parc bolnav și putrezit, căzut în fața unor buzoieni. Oare dacă scena i s-ar fi întâmplat deputatului Ad. Mocanu ar mai fi zis de ce se taie copacii din Crâng ?

Te rugăm, distribuie acest articol în caz că ți s-a părut util/interesant!

Așteptăm idei/sesizări/ponturi pentru articole pozitive/negative la telefon/SMS 0721.540.938, pe e-mail la aurastereaca@gmail.com sau la facebook.com/auras.tereaca.

loading...

3 comentarii la „Fotografiile zilei la Buzău + explicații

  • Tot sa-l atingeti pe Boscodeala, n-am vazut asa ceva.

  • Pavajele sunt de la Elis Pavaje, controlata de familia Gota ce apare in top Forbes datorita contractelor cu statul, familie fara scoala multa dar cu pile la partid, acaparand piata contractelor cu statul in domeniu si generand cerere prin influentarea oamenilor politici sa foloseasca pavaje peste tot desi e solutia cea mai proasta.
    Calitatea pavajelor nu e asa buna, pana si in curti de case unde traficul e aproape inexistent, in maxim 3 ani arata oribil.

    De montajul lor ce sa mai zici, ca se vede cu ochiul liber ca s-au montat destul de prost, nesimetric, nefacut la nivel, fara atentie la detalii.
    E pacat, macar daca tot se baga o gramada de bani sa se bage in ceva bun.
    Daca treci cu caruciorul cu copilul sau cu rolele, cum se fac in parcuri o sa zici ca te-ai intors in timp, pe drumuri pietruite.

Faci un comentariu sau dai un răspuns?

Adresa ta de email nu va fi publicată.

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.