TOMA: „AU VENIT CU TUPEU, S-AU RĂSTIT LA MINE ÎN BIROU”

„Au venit cu tupeu, chiar la mine în birou. S-au luat de mine, pe un ton răstit, că de ce vreau să mai cumpăr alte autobuze ? Că ce-or să facă ei, or să dea faliment din cauza mea. Să nu mai cumpăr niciun autobuz, fie nou sau vechi! Să rămână așa cum e, că e bine”.

Mărturisirea îi aparține primarului C-tin Toma, intrigat după incidentul din biroul său de la primărie: „Acum eu n-o să mă iau după ei, dar m-a mirat tupeul lor. Adică să ridice tonul în biroul meu la primărie !? Investițiile la Trans-Bus vor continua”.

Municipalitatea intenționează să crească semnificativ parcul auto de la Trans-Bus.

Pe de o parte se vor mai cumpăra în acest an mai multe autobuze second hand, iar pe de alta se va depune un proiect cu fonduri europene pentru achiziția unor autobuze eco.

După achiziția autobuzelor noi, o parte din cele vechi vor fi direcționate pe rute pre-orășenești cum ar fi Vernești, Gălbinași, Stâlpu, Merei, V. Pașii și chiar Poșta Câlnău.

Se are în vedere în primul rând ajutorarea muncitorilor din acest comune cu serviciul în municipiu, dar și a firmelor unde aceștia activează.

Auraș Tereacă 

 

loading...

2 comentarii la „TOMA: „AU VENIT CU TUPEU, S-AU RĂSTIT LA MINE ÎN BIROU”

  • Nemulțumirile celor învățați ca primăria să joace pe partea descurcăreților erau de așteptat. Dar domnul primar să aducă lucrurile la normalitate, fiindcă învățul are și dezvăț. Dacă tot finanțează transbuzul primăria să impună regula. Cele mai multe orașe din țară au numai transport public asigurat integral de primărie. Patronii privați de microbuze să se orienteze spre traseele județene și interjudețene. Sistemul mixt brevetat de Boșco-Bârlă, este un mod mascat de fraudare a banului și interesului public. Rețelele de maxi-taxi și taximetrele(nu toate, dar cele mai multe) au pornit ca și continuă să fie, o modalitate de spălare a banilor murdari de către unii băieți deștepți pe care nu i-a întrebat nimeni de unde au avut bani să cumpere atâtea mașini deodată. Iar apoi, după zeci de ani de „coabitare” cu transbuzul , bilet cu bilet, banii s-au albit! Primarul știe că transbuzul nu mai trebuie ținut cu bani grei de la bugetul primăriei, doar așa ca să mimeze concurența cu firmele private. Gata. Ori public, ori privat. Ca în alte municipii. Pentru asta trebuie mașini, de capacități diferite, în funcție de lărgimea căilor rutiere urbane, șoferi buni, personal de calitate, inclusiv la birouri.

    Răspunde
  • Vedeți-vă liniștit de treabă ,dle Primar ,pentru că faceți un lucru bun .Noi cei care beneficiem de transport gratuit pe autobuze ,stăm și câte o jumătate de oră în stație ca să vină vreo mașină să ne ia ,pentru că Maxi Taxi taxează călătorii .V-aș da o idee pentru a face Trans Bus pe liniile 7 și 8 mai eficiente.,și anume .Autobuzele să meargă și la dus și la întors pe ruta pe care o ia Maxi Taxi adică de la Spital să o ia pe Grigore Baștan și când pleacă să meargă înapoi tot pe acolo .Acum oamenii preferă să plătească Maxi Taxi ,pentru că îi apără de câini , mai ales seara .Cu mulțumiri .

    Răspunde

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.