„Sunt doar niște mincinoși. Una spun și alta fac”

Într-o postare pe contul său de facebook, Marcel Ciolacu s-a referit la subiectul momentului, eliminarea pensiilor speciale.

Din start, președintele interimar al PSD a atacat PNL:

„PNL vrea să păstreze 90% dintre pensiile speciale prin excepțiile pe care le propun! În fapt, PNL susține pensiile speciale cât pot de mult. Sunt doar niște mincinoși, care una spun și alta fac. Fie eliminăm pensiile speciale cu totul, fie le lăsam așa cum sunt acum!”

Apoi, Ciolacu a prezentat poziția PSD:

„PSD a propus deja varianta corectă, care prevede supraimpozitarea drastică a tuturor pensiilor speciale. TOATE pensiile speciale, NU doar cele care ne convin așa cum vrea PNL. Pentru că așa este echitabil!

Pensiile militarilor RĂMÂN AȘA CUM SUNT ACUM! Și asta pentru că trebuie să respectăm normele NATO!”

Astăzi, și premierul Ludovic Orban a accesat la ideea de a nu se umbla la pensiile militarilor.

„Decizia noastră este clară, noi susținem calculul pensiilor pe principiul contributivității, cu singura excepția a pensiilor de serviciu care sunt acordate cadrelor militare. Mi se pare un act de dreptate și un act corect. Le cer parlamentarilor să voteze proiectul PNL privind desființarea pensiilor speciale”, a spus Ludovic Orban.

Dacă până la urmă nu se va umbla nici la pensiile magistraților, atunci subiectul – din aceste zile – al impozitării pensiilor speciale se va dovedi a fi fost doar un balon de săpun. Pensiile militarilor și magistraților reprezintă 97% din total.

Te rugăm, distribuie acest articol în caz că ți s-a părut util/interesant!

Așteptăm idei/sesizări/ponturi pentru articole pozitive/negative la telefon/SMS 0721.540.938, pe e-mail la aurastereaca@gmail.com sau la facebook.com/auras.tereaca.

loading...

6 comentarii la „„Sunt doar niște mincinoși. Una spun și alta fac”

  • Mai bine te-ai duce dupa Dancila ca nu esti departe de ea

    Răspunde
  • Daca tot spuneti ca pensiile militarilor si ale celor din justitie reprezinta 97% din totalul pensiilor speciale,este absolut necesar pentru o corecta informare a oamenilor,sa se prezinte cate persoane din fiecare categorie beneficiaza de aceste pensii speciale si care este cuantumul total al sumelor platite fiecarei categorii . Pentru MILITARI – defalcat pentru militari din MApN,Politie,Servicii,SPP,STS si alte structuri din astea ‘militare’),pentru JUSTITIE -defalcat pentru procurori,judecatori,avocati,notari,grefieri, si alte componente din ‘justitie’ ce primesc pensii din acest sistem.De asemenea,cuantumul ( suma minima si maxima si numarul persoanelor beneficiare) al acestor pensii speciale pentru fiecare dintre componentii acestor doua categorii ( de exemplu: pentru MApN – ofiteri,subofiteri,maistrii militari,militari angajati ; pentru Ministerul de InterneServicii,STS,SPP,etc -la fel), pentru cei din justitie – la fel. Spun aceasta,fiindca numai asa se va cunoaste ADEVARUL,nu facand o ‘ciorba’ din toate,cu scopul evident de a ascunde ADEVARUL.Amestecand ‘mere cu pere’,nu faceti decat sa dezinformati si sa defeormati total realitatea din aceste doua sisteme favorizate .Sa nu uitam ca foarte multi beneficiari ai pensiilor nesimtite sunt fostii tortionari si slujitorii de nadejde ai criminalelor sisteme comunist si securist.De asemenea,masura de eliminare a acestor uriase furturi din sistemul de pensii ,trebuie eliminat urgent,fiindca vor creea si vor duce la mari framantari sociale daca se continua asa. Si nu trebuie sa se uite ca aceste pensii au fost obtinute in majoritatea covarsitoare prin abuzuri legislative si constitutionale,prin falsuri.

    Răspunde
  • Contributivitatea sa fie singurul criteriu.Cat ai dat atat sa ai, dar nea Ciolo de ce nu ati facut asta cand ati fost pe val.Daca o faceti pe asta aveti cel putin 1milion de voturi in plus. Bafta.

    Răspunde
  • Un sudor care a lucrat 40 ani in frig, ploaie, zapada, are ochii distrusi de flama, coloana afectata etc , este mai prejos decat un functionar ce a stat la birou la caldura 35 de ani ? De ce unul are pensie 800 lei si altul 6000 ?
    Care a produs ceva pentru tara asta? Care a contribuit cu adevarat la dezvoltare ?
    Ce nedreptati….. urat….

    Răspunde
    • Felicitari pt comentariu dle Gabi Mihai. Mare adevăr ați spus. Din păcate, în țara asta, alții primesc pensiile speciale nu aceia care au muncit cu adevărat.

      Răspunde
  • Intelegeti adevarul crud din lumea asta, de mii de ani: din lopata nu o sa traiesti bine niciodata, doar vei supravietui. Cu cat ai mai multa carte si pregatite la purtator, cu atat vei trai peste medie.
    La fel va pati un sudor si in Germania, Mongolia, SUA sau Albania. Idem si pentru functionarul blamat.
    Nu spun ca etic nu este ok cum ganditi, dar stim bine in sufletul nostru ca adevarul din viata a fost, este si va fi total diferit.

    Răspunde

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.