90 de buzoieni merg mâine la București. „Îi avem pe cei mai buni!” (P)

Duminică, PRO România își va lansa candidații la europarlamentare.

Organizația Buzău va trimite la București, la Romexpo, 90 de membri.

„Așa cum am afirmat, Pro România Buzău îl susține pentru a ne reprezenta la Bruxelles pe fostul premier Mihai Tudose, profesionist desăvârșit și un om de onoare. Să nu uităm, Tudose nu a cedat presiunilor făcute de gruparea Dragnea și demisionat din funcția de premier pentru a nu încălca legea. Delegația buzoiană, formată din 90 de membri, va fi condusă de coordonatorul principal Felix Rache, și de coordonatorii județeni Viorel Dobre, Viorel Ștefu, Nicu Cristian și Doru Muzgoci. De altfel, cei mai importanți membri ai PRO România Buzău sunt prezenți în capitală încă de sâmbătă, unde au participat, alături de conducerea centrală, la un training pentru viitoarele alegeri europarlamentare” – comunicat Pro România

Cu trei foști premieri, plus Corina Crețu, pe primele locuri, Pro România susține că are cea mai bună echipă la europarlamentare.

„PRO România, partidul condus de Victor Ponta, are cea mai complexă listă de candidați la europarlamentarele de luna viitoare. De asemenea partidul nostrua devenit în timp scurt o forță politică importantă în România, cu un procent de peste nouă la sută în mai toate sondajele de opinie. Cu trei foști premieri pe primele patru locuri, Victor Ponta, Mihai Tudose și Iurie Leancă, dar și cu comisarul european Corina Crețu, putem afirma cu certitudine că partidul  va obține un scor foarte bun pe 26 mai și va reuși să trimită în Parlamentul European oameni de valoare și cu o bună pregătire profesională. Deloc de neglijat, toți sunt vorbitori a mai multor limbi străine, spre deosebire de alte formațiuni politice, ale căror candidați nu vorbesc bine nici româna”.

Ultima oră: Fostul purtător al PSD, Adrian Dobre, a trecut la Pro România. Adrian Dobre: „Social-democrația nu este despre ură”. CLICK AICI

Te rugăm, distribuie acest articol în caz că ți s-a părut util/interesant!

Așteptăm idei/sesizări/ponturi pentru articole pozitive/negative la telefon/SMS 0721.540.938, pe e-mail la aurastereaca@gmail.com sau la facebook.com/auras.tereaca.

   

loading...

3 comentarii la „90 de buzoieni merg mâine la București. „Îi avem pe cei mai buni!” (P)

  • #FiiProRomânia #FiiMândru #FiiEuropean

  • Dacă v-ați pus și haștagul soroșisto securist în titulatură cimitirul e aproape, vă veți duce repede după APR ul anului 2000. Ca APR ați apărut, ca ea vă veți duce.

  • Nu mai e pui de bolsevic Ponta dupa ce a pupat inelul? Radeam de Crin ca e las si a iesit din politica atunci cand a fost strans cu usa de catre papusari. Dar Ponta e mai rau, a pupat inelul si s-a lasat „reinventat”. Marele progresist pro-european Ponta, ha ha! Nici el nu mai stie ce e, saracul.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.