93 de teste, toate negative! Azi, se redeschide!

În sfârșit, o veste bună în criza coronavirus de la Buzău, tot mai acută în ultimele zile.

DSP Buzău a anunțat azi că în orele următoare „policlinica din 23 august” se va redeschide.

Informare DSP Buzău: „Toate cele 93 de teste prelevate de la personalul medical din cadrul Policlinicii N. Titulescu au ieșit negative. Prin urmare, DSP Buzau a decis ca activitatea policlinicii sa fie reluată, cu respectarea normelor de igiena și de distanțare socială. Menționam ca, pana la aceasta data, au fost efectuate doua teste pentru Coronavirus pentru fiecare cadru medical care își desfășoară activitatea in cadrul Policlinicii N. Titulescu din municipiul Buzau.

Policlinica s-a închis cu o săptămână în urmă după ce testul medicului neurolog Dorina Murgoci a ieșit pozitiv, iar apoi și la un asistent medical de 67 de ani.

Sunt informații că medicul Dorina Murgoci ar fi fost lăsată acasă după două teste negative consecutive.

Te rugăm, distribuie acest articol în caz că ți s-a părut util/interesant!

Așteptăm idei/sesizări/ponturi pentru articole pozitive/negative la telefon/SMS 0721.540.938, pe e-mail la aurastereaca@gmail.com sau la facebook.com/aurastereaca.

loading...

2 comentarii la „93 de teste, toate negative! Azi, se redeschide!

  • Excelent. O curiozitate, ce cauta asiste nta de 67 ani in policlinica? Adica toti peste 65ani stati in casa iar “bunica” hai la treaba.

  • Pai ce nu ai inteles ? Daca te duci sa muncesti poti sa ai 1000 de ani si orice boala ca nu te scuteste nimeni de munca indiferent daca mori acolo la locul de munca

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.