A crescut de patru ori numărul buzoienilor în izolare la domiciliu

Iată cifrele comunicate de DSP Buzău în ultimele zile cu numărul buzoienilor izolați la domiciliu.

Duminică: 219 persoane

Luni: 355 persoane

Marți: 411 persoane

Miercuri: 565 persoane

Joi: 875 de persoane!

În concluzie, în cinci zile numărul buzoienilor în izolare la domiciliu a crescut de patru ori.

Un polițist local, trimis să verifice dacă persoanele „izolate” stau acasă

Cauze:

1 Sute de buzoieni din străinătate ar fi vrut săptămânile trecute să se întoarcă în țară, dar n-au făcut-o pentru că n-au dorit să stea în carantină. După ce carantina a fost înlocuită cu izolarea la domiciliu aceștia au dat buzna în țară.

2În câteva zile a explodat și numărul buzoienilor confirmați cu C-19. DSP Buzău a anunțat azi 151 de persoane infectate. Contacții persoanelor care au contractat virusul au fost și ei rugați să se izoleze la domiciliu.

INFO 1: Singura localitate din țară rămasă în carantină și în starea de alertă este satul buzoian Râmnicelu (aproximativ 3 mii de locuitori, la 5 km de Rm. Sărat)

INFO 2: Îngrijorarea a crescut în ultimele zile în mun. Buzău. Au apărut cazuri de infectați în patru secții ale Spitalului Județean (Dializă, Medicină Internă, ORL și Oncologie). De asemenea, ieri și azi, s-au confirmat câte un caz la ISU și ISJ.

Citește și: Nouă instituție din Buzău, afectată. Angajat de 56 de ani, confirmat cu C-19 după ce s-a simțit rău (CLICK AICI)

Te rugăm, distribuie acest articol în caz că ți s-a părut util/interesant!

Așteptăm idei/sesizări/ponturi pentru articole pozitive/negative la telefon/SMS 0721.540.938, pe e-mail la aurastereaca@gmail.com sau la facebook.com/aurastereaca.

loading...

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.