„În loc de autobuz a băgat doar un microbuz! Problemele sunt mari și vechi”

Reclamații sosite azi de la o doamnă din Bălăceanu și o domn din Cochirleanca către reporterul buzoienii.ro –aurastereaca@gmail.com, referitoare la transportul deficitar de pe ruta Bălăceanu – Cochirleanca – Buzău.

Mai jos s-a inserat și răspunsul punctual al patronului firmei de transport la problemele ridicate de călători.

„Au fost zeci de călători lăsați azi în stație la Cochirleanca. În loc de autobuz patronul Brindiliu de la Trans-Oana a băgat doar un microbuz. S-a umplut de la Bălăceanu și Roșioru, iar la Cochirleanca și Boboc lumea a fost lăsată în stație. Oamenii au întârziat la serviciile pe care le aveau în Buzău, au trebuit să aștepte ca același microbuz să se întoarcă de la Buzău ca să-i ia și pe ei. Nu e prima dată, problemele sunt mari și vechi. Mulți întârzie la serviciu, iar cei care ne urcăm stăm precum sardinele”, scrie în plângerea trimisă de un doamnă către buzoienii.ro.

Autobuzul (care a stat) și microbuzul care a făcut cursa. Sursa foto – facebook Trans-Oana

„Lumea e revoltată, nu se mai poate atâta bătaie de joc. S-au depus plângeri peste plângeri, dar nimeni n-a luat vreo măsură. Dacă îi spunem sau îi reproșăm ceva patronului Brindiliu Nicolae (SC Trans Oana), acesta sare la bătaie și ne înjură cum îi vine la gură! Ajutați-ne, vă rog, suntem în secolul 21, dorim să ajungem la timp la serviciu și în condiții civilizate. Doresc să rămân anonimă că altfel nu mai primesc abonament sau nu mai sunt luată cu autobuzul!”, e mesajul trimis și de o doamnă din Bălăceanu. 

Brindiliu: „Îmi cer scuze!”

„N-am crezut că va fi atât de multă lume. Recunosc, am aproximat greșit. De mâine voi băga din nou autobuzul. Îmi cer scuze călătorilor și prin intermediul dumneavoastră. I-am spus și șoferului, care s-a întors să-i ia pe toți, să le ceară scuze. Asta e, greșești o dată și apoi te știe toată lumea”, a spus patronul firmei de transport, contactat în această seară de reporterul buzoienii.ro

„O vină are și guvernul cu zilele astea libere. Dacă e liber, de ce unii lucrează ? Eu de unde să știu câți lucrează și câți nu ? Să ne spună și nouă cineva”

„În loc să ieftinească a scumpit biletul”

Călătorii sunt nemulțumiți și de scumpirea prețurilor biletelor și abonamentelor de la 1 ianuarie.

„În loc să ieftinească după eliminarea supraaccizei, dnul Brindiliu a scumpit. S-a făcut 9,5 lei biletul până la Bălăceanu și 8 lei până la Cochirleanca. Doamne, de-ar ajunge Trans-Bus-ul și la noi!”


Brindiliu: „Din păcate, nu-i vorba doar de motorină. Ați văzut cât e o asigurare ? Eu am cel mai mic preț la bilete și abonamente. Vă rog să verificați în tot județul. Dacă n-am dreptate eu mă las de transport și plec. Dacă vreți să mă credeți eu am luat 5000 lei pe abonamente pentru ianuarie 2020 și am băgat motorină de 3000 pe luna în decembrie 2019. Oamenii ar vrea să-i duc aproape pe degeaba, dar nu se poate”.

Vom reveni. Călătorii nemulțumiți de condițiile de transport pot face oricând sesizări către redacția buzoienii.ro.

Te rugăm, distribuie acest articol în caz că ți s-a părut util/interesant!

Așteptăm idei/sesizări/ponturi pentru articole pozitive/negative la telefon/SMS 0721.540.938, pe e-mail la aurastereaca@gmail.com sau la facebook.com/auras.tereaca.

loading...

10 comentarii la „„În loc de autobuz a băgat doar un microbuz! Problemele sunt mari și vechi”

 • URAAAAA
  Sa vina TRANSBUS MAI TATA
  SA PLATIM 2,3 LEI SI SA PLATEASCA PROSTII SUBVENTIA.
  URA SI LA GARA.
  HAIDE PARIMARE TOMA SI TU TEREACA BAGA MARE SA AVEM POMANA SI NOI CUM AU NEAMURILE MELE INCOLO.PE VALEA SLANICULUI.
  CE NE MAI TREBUIE MASINA PERSONALE.
  PLATIM TAXE DEGEABA
  Multumim reportere

 • Poate bagă și pe ruta noastră Trans Bus să scăpăm de Brindiliu și de transportul lui de rahat!! Mereu aglomerat, vara mori de cald in autobuze și pe lângă astea mai scumpește și abonamentele, pentru ce???

  Mulțumim, domnule reporter!

 • Tot ce spune Brindiliu sunt vrăjeli, nu e prima data când nu urca toată lumea în autobuz și în special de la Buzău către Balaceanu (autobuzul de 17:00). În loc sa mearga acasă rămâneau în peron și așteptau următorul autobuz care era la 2 ore jumate
  Rușine!!!
  5000 lei din abonamente??? Suntem doar 20 de navetiști și nu știam eu??? Un abonament de la Cochirleanca depășește 200 de lei! Numai elevii sunt peste 40 și nu mai spun de restul navetistilor.

 • Avem un transport de persoane de tot rasul. Autobuze rare, foarte aglomerate si lipseste si conventia de noapte. Cei care lucreza la schimbul 2 si 3 ce le facem domnu Brindiliu? Ar trebui sa ne unim si sa facem ceva!!!!

 • Ar trebui să vă cumpărați mașini!
  Ar trebui să îi boicotați pe Brindiliu și pe alții ca el!
  Ar trebui ca acest Brindiliu să fie sancționat de către cei de la CJ Buzău și de către cei de la ISCTR! A câștigat traseele respective cu autobuze, nu cu microbuze. La licitația pentru trasee se prezintă cu autobuze conforme, iar pe traseu circula cu cotețe.

  P.S. Ar trebui ca SC Trans Bus să nu mai fie subvenționată de nicio primărie.

 • De la gara Boboc, Brindiliu nu ia lumea care vine de la ramnic. Daca vede pe cineva ca ia la ocazie de la gara ii scanează. Se crede tatăl transportului. Primăria e cu el. Nu face concurs cu alții care ar putea sa ia mai ieftin oamenii. va multumesc

 • La abonamente în loc de 2 săptămâni ia banii pe o luna. înjura lumea în autobuz. se crede zmeu. interesati-vă!

 • Multi șoferi care fac naveta cu masina si a mai luat cu ei vreun prieten sau la ocazie au avut probleme cu Brindiliu, au fost amenințați sau agresați! Iar comuna Cochirleanca nu ia nicio măsură deoarece primarul își ia dreptul!
  Banu își spune cuvântul!

 • Multi renunta la locurile de munca pentru ca nu au cu ca face naveta. Ultimul autobuz seara este la 19:30. Cu ce vin acasa cei de la schimbul 2 si 3. Primarul e fericit ca isi ia dreptul.

 • Transbus sa fie băgat sa scăpați de hotii

Faci un comentariu sau dai un răspuns?

Adresa ta de email nu va fi publicată.

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.