A adormit cu țigara în gură!

Victima se numește Ion Dragomir, are 51 de ani și este din Mărăcineni, satul Căpățânești.

„S-a îmbătat, așa cum face des, și a adormit cu țigarea în gură. S-au aprins hainele, lenjeria și apoi camera în care stătea. E în stare gravă, din câte am văzut i se lua pielea de pe mâini”, ne-a spus un vecin.

Bărbatul a fost a fost adus la UPU în jurul orei 22.00 cu arsuri de gradul 3 pe 20% din corp, la nivelul fetei, mâinilor, picioarelor și feselor.

Bărbatul a fost internat pe secția de Terapie Intensivă – Chirugie Plastică.

Referințele culese în sat despre victima de aseară nu-i sunt deloc favorabile. În trecut, într-un episod bahic, a vrut să-și violeze mama.

Cel care l-a scos aseară din flăcări, înainte de venirea pompierilor este Dumitru Constantin, administratorul public din Mărăcineni, ajutat de câțiva localnici.

UPDATE. Alt incendiu, altă victimă

La UPU adus dintr-un incendiu izbucnit într-o casă din Cozieni și un bărbat de 49 de ani din Brașov. Victima prezintă arsuri de gradul 1 și 2 pe față, gât, torace superior, mâna dreaptă, membru inferior stâng.

Te rugăm, distribuie acest articol în caz că ți s-a părut util/interesant!

Așteptăm idei/sesizări/ponturi pentru articole pozitive/negative la telefon/SMS 0721.540.938, pe e-mail la aurastereaca@gmail.com sau la facebook.com/auras.tereaca.

loading...

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.