A ajutat la cele mai importante cazuri din ultimul an

Agentul șef Ionuț Paraschiv de la Serviciul Criminalistic a fost desemnat „Polițistul Anului” la Buzău.

Deși nu este specializat în cercetări la fața locului, polițistul buzoian participă la cercetări din pasiune și din dorința de a-și ajuta colegii în rezolvarea cazurilor complexe.

IPJ Buzău: „El este criminalistul care prin flerul, intuiția desăvârșită prin muncă și ani de experiență, a venit în sprijinul soluționării celor mai importante cazuri din ultimul an”. 

Agentului șef a fost distins cu insigna onorifică “Polițistul de onoare al județului Buzău”

Într-un caz recent de braconaj, Paraschiv a identificat în frunziș o labă de urs, care a dus la cercetarea a trei constănțeni și un buzoian.

Într-un alt caz, „polițistul anului” a descoperit un cui cu capăt argintiu bătut într-un perete. În spatele cuiului era un perete fals – care ascundea un adevărat arsenal de arme de vânătoare.

Premiați au fost și polițiștii Biroului Arme, Explozivi și Substanțe Periculoase. Întregii structuri i-a fost oferită “Placheta de Onoare a Poliției Române”.

Cu ocazia Zilei Poliției Române, la nivelul Inspectoratului de Poliție Județean Buzău au fost avansați în gradul profesional următor, înaintea îndeplinirii stagiului minim, 2 ofițeri și 10 agenți de poliție.

Au mai fost avansați la termen, în gradul profesional următor, 30 de ofițeri și 68 de agenți de poliție.

Conducerea Inspectoratului de Poliție Județean Buzău a transmis polițiștilor buzoieni felicitări pentru activitățile desfășurate și succes în carieră!

loading...

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.