„A apărut deja un graffiti. Nu deschidem până nu e gata sistemul de supraveghere”

Azi urma ca pasajul de pe Bd. Unirii dintre Catedrala Sf. Sava și fostul coafor Venus să fie recepționat și, dacă lucrurile erau în regulă, să fie deschis publicului.

Veste proastă, inaugurarea se amână pentru o săptămână cel puțin.

„Ne-am trezit deja cu un graffiti pe unul dintre pereți. Am luat decizia să amânăm deschiderea până când nu va fi gata și sistemul de supraveghere video pentru a putea acționa imediat într-un astfel de caz de vandalism”, a anunțat în această dimineață viceprimarul Ionuț Apostu.

În aceste condiții, deși lucrările din interior și exterior sunt gata, buzoienii vor mai avea de așteptat câteva zile până să poată folosi pasajul.

Te rugăm, distribuie acest articol în caz că ți s-a părut util/interesant!

Așteptăm idei/sesizări/ponturi pentru articole pozitive/negative la telefon/SMS 0721.540.938, pe e-mail la aurastereaca@gmail.com sau la facebook.com/aurastereaca.

loading...

6 comentarii la „„A apărut deja un graffiti. Nu deschidem până nu e gata sistemul de supraveghere”

  • La câți colorați avem în orașul asta nu va dura mult pana vom vedea nevoi făcute acolo

  • De ce mi-a fost teamă… E păcat de munca și banii risipiți … Să nu merite buzoienii un pasaj frumos de trecere pe sub un drum național din cauza unor vandali ? Sunt de acord ca deschiderea să se facă numai după montarea sistemului de supraveghere video și eventual paza pe timp de noapte. Noi n-avem artiști graficieni tip graffitti de real talent care pot să ” îmbrace ” frumos o clădire în ruină – așa cum am văzut în lumea civilizată . Poate s-o găsi vreun zid undeva, eventual la ” biuta ” de sub podul CFR unde vandalii să-și verse … refulările sau pornirile animalice ! Atenție și la pasajul de sub calea ferată de la Gară – materie primă pentru ei…

  • Pasajul este construit la roșu înainte de 1990 când ordinea publică era ordine. Acum a fost placat cu gresie și finalizate intrările. Dacă chiar se vrea utilizarea civilizată și păstrarea igienei se poate. Supraveghere strictă, amenzi, muncă în folosul comunității, popularizare, reacție civică, tratament egal, fără protejarea turnătorilor poliției sau a beizadelelor.

  • O risipa de bani, nu o sa.l foloseasca nimeni. Este pozitionat intr.o zona fara trafic pietonal.
    Era util la Mcdonalds, in micro3 la statia de autobuz, intre Aurora Mall si Decathlon etc
    Unde este acum- nu deserveste pe nimeni, este trecere la Clubul Polițiștilor, de ce sa ocolesti si sa urce si sa coboare cineva 2 randuri de trepte…

  • Sa fie inchis noaptea, in intervalul orar 23-06 !

  • Pasajul de la Gară când se va deschide? Pentru acesta ce se așteaptă?

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.