A ars cea mai frumoasă casă din sat!

„Era cea mai frumoasă casă din sat. Săracii oameni, cât s-au chinuit s-o construiască. Mi-e tare milă de ei”, ne-a spus un localnic.

Imaginile sunt de la șase dimineața, înainte ca pompierii plecați de la Buzău să ajungă în satul Bădila, comuna Pârscov.

Incendiul care a mistuit mansarda s-a pornit de undeva din spatele casei, unde tocmai se montaseră niște lămpi.

Sursa cea mai probabilă este un scurt-circuit, iar focul a progresat cu violență.

De la Buzău până la Bădila sunt 36 de kilometri, iar pompierii din Buzău – cu toate eforturile – nu puteau ajunge mai devreme de o jumătate de oră.

Proprietarii au muncit în străinătate (Danemarca) pentru astrânge banii necesari construirii casei
loading...

6 comentarii la „A ars cea mai frumoasă casă din sat!

 • Nu tataie ! Acestea sunt imagini care ne demonstreaza cat de frumos si rapid ard casele construite din OSB-uri si polistiren……[Leo]

 • Daca ii ceri unuia 3000 lei ptr un tablou cu sigurante destepte si care te apara de dezastru te trimite la plimbare ca vine dorel si ii face un tablou cu 200 de lei .

 • Leo, ai trantit oishtea de gard cu opinia ta.
  Noapte buna !

  PS Bukk, bine punctat !

 • Daca au facut lucrarea cu firma, in baza facturii si a devizului de lucrare pot da in judecata firma sa recupereze paguba. Daca au facut cu dorel, atunci au invatat ceva din asta. Pe ei nu ii ajuta, dar poate altii se invata minte sa aleaga varianta corecta, chiar daca asta inseamna sa plateasca taxe la stat.

 • @Bukk, din cei 3.000 lei cât plătești taxe și impozite? S-au doar ești “priceput” și nu lucrezi cu acte?
  Referitir la casa arsă, ar trebui ca pompierii să verifice cine a executat lucrările la instalația electrică pentru a fi “ars”, dacă este vinovat.

 • De ce am dat cu oistea-n gard d-le @Catalin?
  Te pomenesti ca d-ta consideri ca OSB-ul si polistirenul care abunda in constructiile actuale or fi fiind materiale ignifuge !
  Aceasta este si explicatia frecventelor incendii cu extindere rapida si soldate cu distrugeri totale din perioada post 1989. Se pare ca nu prea cunosti niste probleme elementare.
  Intr-adevar ca este mult mai simplu, mai ieftin si mai rapid sa batzi 4 placi de OSB pe un schelet de lemn, sa le izolezi cu polistiren si gata peretele, decat sa zidesti caramida cu caramida sau bloc BCA, cu bloc BCA, sa torni centura si planseu din beton. Dar la fel de rapid se si transforma toata casa intr-un rug……[Leo]

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.