A ars tot! Focul a izbucnit după miezul nopții

Nenorocire, de Crăciun, pentru o familie de buzoieni din comuna Sărulești, sat Valea Largă.

Focul a izbucnit în jurul orei 02.00 și a mistuit tot.

S-au salvat doar proprietarii (Anton și Aurica Rațiu, în jur de 65 de ani) și câteva animale din gospodărie.

Vezi, mai jos, imagini și de dimineață:

Intervenția pompierilor a fost îngreunată și de zona greu accesibilă.

Incendiul ar fi pornit de la coșul de fum. Rudele celor doi soți loviți de nenorocire cer acum ajutorul comunității.

Mesaj nepot, Daniel Popa: „Astăzi, în ziua de Crăciun, când fiecare dintre noi ne strângem în jurul mesei, alături de cei dragi și sărbătorim Nașterea Domnului, momente cu o însemnătate aparte pentru fiecare dintre noi, vin în atenția dumneavoastră cu drama prin care trec în aceste momente, unchiul și mătușa mea, Anton și Aurica Rațiu.

Ei bine… ei nu mai au o masă în jurul căreia să se adune alături de copii și nepoți, deoarece focul a cuprins întreaga gospodărie, în urma căruia nu a mai rămas nimic, reușind să se salveze ei și o parte din animale.

Așadar, dacă sunt printre dumneavoastră, cei ce citiți acest mesaj, oameni care din puținul lor vor să doneze către aceștia, fie electrocasnice, fie lemne de foc, alimente, mobilier, materiale de construcții, bani și altele de care o să fie nevoie când timpul va permite începerea lucrărilor, o pot face, fie personal la adresa menționată mai jos, fie în contul bancar la care este titular, ginerele respectiv fiica cea mare a celor doi care vor administra banii pentru a putea ridica din nou o locuință pentru aceștia! Nașterea Domnului să vă aducă numai bucurie și liniște sufletească”.

Adresa: Sat Sarulesti, comuna Sarulesti, nr. 28

Persoană de contact: Radu Dorinel, Telefon:0788459375, Titular cont: Radu Dorinel, IBAN:RO 74INGB0000999902449702, Banca: INGB CENTRALA, Moneda:RON.

Citește și:

loading...

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.