A așteptat să se facă întuneric și a dat. Vezi VIDEO

Întâmplarea a avut loc după lăsarea întunericului în comuna buzoiană Smeeni.

Un cetățean a stropit cu ulei de motor una din băncile din comună unde doamnele mai în vârstă obișnuiau să stea la sfat (vezi VIDEO mai jos).

Ghinionul cetățeanului e că o cameră de supraveghere a surprins imaginile

Luigi Stănescu, secretarul comunei Smeeni: „Avem 62 de camere video în comună. Așa că aviz amatorilor. Imaginile au fost transmise către poliție. Sociopatul va fi „corectat” conform legii”

Citește și:

loading...

5 comentarii la „A așteptat să se facă întuneric și a dat. Vezi VIDEO

  • A avut el motiv… ce cauta babele alea sa comenteze despre toata lumea? Sunt mai ceva decat serviciile secrete :))))) Bravo lui! Respect Eroului Local! (si multa …multa ….m**e celui de a sifonat omul)

  • Eu am o banuiala ca nu de babe era ala satul, ci de cocalarii care atarna pe acolo dupa caderea noptii, de obicei de aia se satura lumea, iar Smeeniul e plin de pleava sociala, deci nu m-ar mira.

  • Felicitari primariei din Smeeni si exemplul ar fi bine de luat in seama de mai marii orasului nostru. Fara metode coercitive, amenzi usturatoare, nu va fi curatenie in Buzau! Este un serviciu de salubrizare subdimensionat si o multime de needucati care fac mizerie!

  • Pe „Nationalisti.ro” nu l-ai cenzurat pentru sfarsitul postarii lui unde ai pus puncte puncte. In schimb pe mine, pentru ca l-am facut pe el cocalar datorita modului de gandire, m-ai cenzurat d-le reporter!

  • @Andrei ..pt. ca pana si Auras stie ca ceea ce a facut omu’ …e un lucru bun! 😀

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.