„A căzut între mine și o doamnă cu copil în cărucior”

Sesizare către buzoienii.ro a unui cititor:

„Bucata de tencuială s-a desprins de la ultimul etaj. Nu mult a lipsit să fiu accidentat atât eu, cât și o doamnă care avea un copil în cărucior”.

Aspectul sesizat privește un bloc turn de pe Bd. Unirii Sud. La parterul blocului funcționează o bancă, iar pe colț un magazin de produse naturiste.

De notat că acea parte de bloc a fost izolată cu câțiva ani în urmă. Dar păsările au ciugulit polistirenul, până când au desprins tencuiala de perete.

UPDATE: Viceprimarul Ionuț Apostu s-a sesizat în urma materialului de presă.

„Apartamentul nu este locuit în prezent, proprietarii au fost identificați la Pătârlagele. Le am transmis să ia măsuri de urgență!”, a transmis viceprimarul.

Poliția locală a semnalizat temporar locul

Citește și:

loading...

3 comentarii la „„A căzut între mine și o doamnă cu copil în cărucior”

  • Nu proprietarul în sine trebuie să ia măsuri ci Asociația de proprietari din compunerea căreia face parte blocul cu pricina, deoarece aceasta, adică asociația, răspunde de managementul părților comune ale unui imobil de locuințe colective, cum este și fațada blocului. Proprietarul, cel mult, poate facilita accesul meseriașilor autorizați, pentru remedierea problemei. În cazul în care proprietarul a făcut lucrarea de izolare din proprie inițiativă, s-ar putea să aibă partea lui de vină, situația se schimbă puțin.

  • Total de acord cu @Dynamo. Această problemă trebuia să fie demult preocuparea şi obligaţia Asociaţiei de proprietari. Reprezentanţii acestei asociaţii dacă nu sesizează ei înşi din timp astfel de pericole, atunci înseamnă că sunt nişte IRESPONSABILI (mai ales cu viaţa oamenilor) !

  • Acolo a fost o lucrare de mantuiala. Acea bucata de izolatie trebuia sa fie prinsa cu dibluri speciale;in imagine nu se vede asa ceva, izolatia a fost prinsa doar cu adeziv. Astfel de lucrari au mai fost facute si in alte parti si daca va aduceti aminte, nu cu mult timp in urma a aparut in presa un articol asemanator unde picase toata izolatia unui balcon (norocul a fost ca era la parter) care tot in acest mod fusese prinsa: DOAR CU ADEZIV. Din cauza unor astfel de „meseriasi” are foarte multa lume de suferit.

Faci un comentariu sau dai un răspuns?

Adresa ta de email nu va fi publicată.

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.