A chemat-o Toma. Toți directorii, convocați. Care e motivul

Ecaterina Andronescu, noul ministru al Educației, vine vineri la Buzău.

Toți directorii și adjuncții de la școlile și liceele din jud. Buzău au fost convocați la ora 10.00 în sala CJ Buzău.

La nivelul Inspectoratului Școlar nu se știe cu exactitate motivul vizitei.

„Bănuim că are treabă cu învățământul profesional. Pe noi, la inspectorat, ne-a anunțat primarul C-tin Toma. Dânsul a rugat-o să vină la Buzău”, ne-a declarat în această dimineață Florina Stoian, șefa ISJ Buzău.

Dorința primarului C-tin Toma, preluată de la mediul de afaceri local, e de a apropia învățâmântul buzoian de cerințele de pe piața locală a muncii.

Primarul a fost zilele trecute într-o vizită la Brașov, unde a rămas impresionat de colaborarea dintre întreprinzătorii locali și școala brașoveană.

În subsidiar, Ecaterina Andronescu va discuta la Buzău și despre cazul elevului de la Hasdeu pentru care s-a acordat nota 2 la purtare și al unei profesoare de la Școala din Merei, care acuză un rău tratament din partea directoarei.

Vom reveni.

Te rugăm, distribuie acest articol în caz că ți s-a părut util/interesant!


Citește și: Toma merge azi în Crâng. Întâlnire la obelisc. CLICK AICI

Așteptăm idei/sesizări/ponturi pentru articole pozitive/negative la telefon/SMS 0721.540.938, pe e-mail la aurastereaca@gmail.com sau la facebook.com/auras.tereaca.


Dă, mai jos, CLICK pe „Îmi place” pentru a primi zilnic știrile buzoienii.ro pe facebook.

loading...

5 comentarii la „A chemat-o Toma. Toți directorii, convocați. Care e motivul

  • Trebuie asteptata cu mesajul HOATA, ca am vazut ca o deranjeaza sa vada si sa auda adevarul.

  • Poate veni la noi la comuna buzău și Dumnezeu atâta timp cât profesori de la școlile profesionale la care vad că se face referirea vizitei nu au măcar un minim de pregătire și implicare în a educa un elev într-o anumită meserie.

  • Eftimie, la noi se duc la scolile profesionale elevii cu semi-retard, care nu ajung la liceu, nu aia care vor sa invete o meserie, ca in Vest. La noi toti vor munca de birou, desi nu au capacitatea pentru asta.
    Androneasca, aka Abramburica, e macelara invatamantului preuniversitar si o emblema a coruptiei. Are tot felul de idei aberante, ca admiterea in universitati a elevilor fara BAC, contra-cost, desigur, pentru a asigura material colegilor ei, universitarii. Invatamantul a avut numai ministri semi-analfabeti, slugarnici, corupti si care vor sa-si puna amprenta. Androneasca a sarit la gatul lui Dragnea, voia sa-l dea jos, dar cum i s-a dar postul dorit, e ca o catelusa cuminte. Mi-e scarba, sincer.

  • O coropisnita!

  • Ce vreme superba a fost ieri, si ce vreme urata a fost astazi… plange si cerul de rusine cand vine Andronescu pe aici.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.