„A cui naibii e vina de nu le puteți ține legate ?”

Accident produs azi-noapte pe drumul județean 203 D pe raza comunei Smeeni.

Doi cai au fost lăsați slobozi de către proprietar, iar aceștia s-au oprit pe carosabil.

N-a durat mult și unul dintre animale a fost accidentat grav de un autoturism.

Prilej de revoltă pentru o tânără care a trecut prin zonă, împotriva proprietarilor, dar și a localnicilor:

„Sunt foarte revoltată. Cum să stai măi nene lângă calul ăla. V-am cerut numărul de telefon la vreun veterinar și toți să fugiți să spuneți că nu aveți. Ajung eu, ca femeie și asistentă de pe ambulanță să ne chinuim să dăm de un veterinar. Iar voi dădeați din umeri. Era un animal, avea suflet și el. Nu se mai putea face nimic pentru salvarea ei, dar măcar nu se mai chinuia atât. Câtă ură și nepăsare există în țara asta ? Am rămas cu un gust amar asistând la toată scena. Cum ajung aceste animale pe șosele ? De ce nu le puteți ține legate ? Nu mai am cuvinte la cât de revoltată sunt”, a spus tânăra.

Din fericire, în acest caz, șoferul și ceilalți ocupanți ai autovehiculului n-au pățit nimic. Pe acest drum național, pe care sunt interzise atelajele, s-au înregistrat de-a lungul timpului multe accidente grave, din care unele mortale.

Din păcate, va mai trece mult timp până când civilizația va coborî în satele și orașele din România. Asta, dacă va ajunge vreodată.

Te rugăm, distribuie acest articol în caz că ți s-a părut util/interesant!

Așteptăm idei/sesizări/ponturi pentru articole pozitive/negative la telefon/SMS 0721.540.938, pe e-mail la aurastereaca@gmail.com sau la facebook.com/auras.tereaca.

loading...

7 comentarii la „„A cui naibii e vina de nu le puteți ține legate ?”

  • Am fost acolo de la bun inceput. nu va vine sa credeti la ce scena oribila am asistat. ce oameni fara sufet exista in tara asta ! Dc puteati ajuta un om nu ati facut-o si cu acest animal ? Stateati si va uitati la mine si la asistenta de pe ambulanta căreia vreau sa-i multumesc din suflet. se vedea mila aceea si suferinta din suflet ,la care restul care au fost stateau cu mainile in san. Cereai un numar de telefon si ti se raspundea cu un dat din umeri. am mai cerut bucati de haine ca sa-i putem opri hemoragiile care erau vizibile in zona gatului. ne raspundeau cu „nu avem”, stand la cativa metri distanta. Am pus eu bluza mea pentru a putea sa-i opresc sangerarea cat de cat. imi spuneati sa nu mai pun mana pe ea. Nu ai cum sa asisti la asa cv si sa stai cu mainile in san. Oameni fara pic de suflet. am stat langa acel biet animal pana cand am vazut ca nu mai avea sanse sa traiasca. ma uitam la ea cum se chinuia si nu stiam cum sa fac sa chem un medic mai repede dar din pacate toti cei care asistau, locuind in aceea comuna, nu aveau nr de telefon. refuz sa cred acest lucru. Sunt foarte revoltată

  • Tara in care traim asta este …..

  • Nu e vorba de țară, e vorba de oameni! Zona asta a Bărăganului este locuită în mare parte de niste specimene primitive! Asta-i adevărul!

  • Accidentul nu a fost pe DN ,ci pe DJ 203D

  • Subscriu la ce a spus cel de mai sus ,,neanderthal” sunt primitivi țărani inapți și inculți ce pretenții ai…

  • Mergeti pe drumul spre Manastirea Ciolanu..prin satele Mierea.. Grajdana.. Valea Salciilor…Hales..noaptea sunt herghelii pe sosea.. Si nu exagerez…liberi iar oamenii n au nici o jena…sa i lase asa.. Efectiv nu le pasa..

  • Probabil că ăia de căscau gura veniseră să verifice dacă e ceva de ciordit, așa cum se întâmplă la mai toate accidentele. Rasă defectă de oameni, din ce în ce mai răspändită…

Faci un comentariu sau dai un răspuns?

Adresa ta de email nu va fi publicată.

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.