A cumpărat-o o firmă importantă din Buzău

Clădirea din imagine e, geografic, cea mai vestică din oraș.

E ultima de pe strada Transilvaniei înspre Vernești, după ea e postat indicatorul de ieșire din oraș.

De câteva săptămâni, imobilul a intrat în reparații capitale, urmând ca la P+2 să i se adauge și o mansardă.

Clădirea a fost cumpărată de o firmă importantă din Buzău, General Agro Com Service SRL, care se ocupă cu producerea și distribuția de produse alimentare (îndeosebi preparate din carne).

Referințele la produsele firmei buzoiene sunt foarte bune, iar asta se vede și în cifrele economice. General Agro Com Service SRL a crescut sănătos, mărindu-și an de an numărul de angajați (a ajuns la peste 400!) și cifra de afaceri (159 mil. lei în 2021). FELICITĂRI!

Referitor la imobilul din capătul str. Transilvaniei, reprezentantul firmei i-a declarat reporterului buzoienii.ro că „nu știm cu exactitate ce vom face aici. Vedem la anul, când va fi gata. E o idee ca la parter să deschidem un punct de desfacere a produselor noastre”.

Notă. Buzoienii.ro are deschidere pentru a publica articole interesante legate de viața economică a orașului și județului Buzău. Așteptăm propuneri și sugestii la 0721.540.938 (SMS + telefon + whatsapp).

Citește și:

loading...

4 comentarii la „A cumpărat-o o firmă importantă din Buzău

 • Decât să plătească o grămadă de TVA statului român mai bine cumpără orice de la un plătitor de TVA, chiar dacă nu-i folosește!

  Răspunde
 • Mi-ați dat emoții , dle. Tereacă ! Inițial am crezut că – în sfârșit – i-a venit rândul și clădirii-buncăr din Centru, intersecția Ostrovului cu Slt. Godeanu , lângă Piața Centrală… Dar, n-a fost să fie ! Spun asta fiindcă s-ar mai putea ” remedia ” această locație care , văzută dinspre Piața de brânzeturi , apare sinistră, cam ca la Herson-Ucraina … ( Sunt 3-4 clădiri mai vechi, dar cu valoare estetică pe str. Ostrovului (Dna. Neaga) , având și etaj, care reabilitate, ar putea schimba aerul încremenit al zonei…)

  Răspunde
 • Din pacate, sa inregistrezi PROFIT NET de 950.000 euro, la o cifra de afaceri de 35,5 milioane euro… e un beculet rosu acolo, care sta aprins de ani de zile. Nu ca nu toata Romania n-ar arata precum un pom de Craciun. Macar al nostru e roman, nu are unde „exporta” profitul mascat prin fel de fel de cursuri si servicii cumparate la suprapret prin tarile lor de bastina, cum fac multinationalele, asa ca macar isi extinde inventarul. E clara strategia, decat sa dai impozite la stat, ceea ce e si nu prea moral (discutie lunga, n-are rost), mai bine infigi banii prin investitii. Doar ca ce se prezinta in articol pare a fi una inutila deocamdata, pentru beneficiar, ca nici macar nu stie ce are de gand cu ea. Repet, BINE ca tine atatia angajati si BINE ca pastreaza banii in oras (nu stim cu ce firme a lucrat la modernizare, bine ar fi sa fie tot locale)!!!

  Răspunde
 • Firma are aproximativ 7 milioane de euro datorii, asa ca nu stiu ce crestere sanatoasa e asta.
  Sunt multe firme supraindatorate in Romania si nu numai. Totusi e si asta o performanta (nu oricine poate imprumuta milioane de euro).

  Răspunde

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.