A deposedat vânzătoarea de 650 de lei

Tâlhărie la magazinul Transilvania de pe strada cu același nume din mun. Buzău.

Un tânăr infractor de 24 de ani a amenințat-o pe vânzătoarea de 20 de ani și a sustras 650 de lei din încasări plus o sticlă de votcă și o doză de energizant.

Lucrătorul comercial a sunat la ora 22.47 la 112 pentru a anunțat tâlhăria.

Imediat, la fața locului s-a deplasat o echipă de polițiști. În scurt timp s-a stabilit că principalul bănuit de comiterea faptei este un tânăr de 24 de ani din Buzău care a și fost depistat într-un local din Buzău.

„În urma investigațiilor efectuate, s-a stabilit că buzoianul ar fi intrat în unitatea comercială cu intenţia de a primi o sticlă de băuturi alcoolice, fără a plăti. Întrucât a fost refuzat, bărbatul ar fi ameninţat-o pe vânzătoare – o tânără de 20 de ani, cu acte de violenţă şi ar fi luat din încasări suma de 650 de lei, precum şi o sticlă de alcool şi o doză de energizant, prejudiciu estimat la 750 de lei. În urma activităţilor desfăşurate a fost recuperată suma de 530 de lei, bani ce au fost restituiţi păgubitei” – informare IPJ Buzău

Hoțul a fost încadrat la tâlhărie calificată, infracțiune care se pedepsește conform noului Cod Penal cu închisoare între 3 și 10 ani.

Te rugăm, distribuie acest articol în caz că ți s-a părut util/interesant!

Așteptăm idei/sesizări/ponturi pentru articole pozitive/negative la telefon/SMS 0721.540.938, pe e-mail la aurastereaca@gmail.com sau la facebook.com/auras.tereaca.

loading...

Faci un comentariu sau dai un răspuns?

Adresa ta de email nu va fi publicată.

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.