A descins pe o stradă importantă din oraș. Iată ce știe să facă


E ultima achiziție a Primăriei Buzău. „Cadou” pentru firma de asfaltări a municipalității – Urbis Serv.

E vorba de cel mai mare utilaj pentru frezat asfaltul din oraș.

„Monstrul” se hrănește cu asfalt, pe care îl rupe cu dinții de pe străzile cu gropi, crăpături și șleauri din oraș.

Imediat ce a venit a fost pus la treabă pe Aleea Sporturilor, unde înghite asfaltul vechi dintre Sala Sporturilor și Bazinul Olimpic.

„Monstrul” lucrează în tandem cu un alt utilaj de mari dimensiuni cumpărat luna trecută de Primăria Buzău.

E vorba de un finisor care are capacitatea de a așterne dintr-o singură trecere un strat compact de asfalt pe jumătate de stradă.

Cu aceste două noi utilaje e de așteptat ca ritmul asfaltărilor din oraș să crească vertiginos, iar în doi-trei ani șoferii să poată decreta că în Buzău se circulă precum într-un oraș decent din vestul Europei.

Zilele următoare se va tăia panglica și la noua stație de asfalt a orașului, după o investiție de 1 milion de euro!

Cu noua stație asfaltul produs de Urbis va fi mai mul, mai bun și mai ieftin.

Te rugăm, distribuie acest articol în caz că ți s-a părut util/interesant!


Citește și:  E cea mai mare stradă dintr-un cartier buzoian CLICK AICI   

Așteptăm idei/sesizări/ponturi pentru articole pozitive/negative la telefon/SMS 0721.540.938, pe e-mail la aurastereaca@gmail.com sau la facebook.com/auras.tereaca.

loading...

7 comentarii la „A descins pe o stradă importantă din oraș. Iată ce știe să facă

 • Auraș , ce-i aia ,,stație de oraș,, !?

  Răspunde
 • Cred că nimeni din fostele administrații ale municipiului Buzău ,mă refer la Prefecturi și mai ales la Primării nu se poate lăuda cu atâtea realizări care vor rămâne peste ani în patrimoniul orașului și județului .Se vede treaba că am avut noroc de data asta când am băgat bilețele acelea în urnă .Să ne ajute Dumnezeu să o ținem tot așa ,pentru că oameni din ăștia se nasc foarte rar .Și noi ,avem nevoie de ei .

  Răspunde
 • Inca se mai lucreaza pe Aleea Sporturilor (s-a inceput in mai ; nu se reface terasamentul.nu se refac bordurile ) ?

  Răspunde
 • Tare mult mi-aș dori să apuc ziua în care să pot circula prin oraș pe drumuri și șosele asfaltate ,fără gropi și curate .Mă tem însă că așa ceva e foarte greu de realizat și nu o să mai apuc .Dar cu ajutorul lui Dumnezeu ,cine știe ….

  Răspunde
 • Dar ca noi la romani. Mai sunt și prosti. În fata la orhideea de pe aleea sporturilor s a trasat marcaj pietonal jumătate pe proaspătul carosabil și jumătate pe porțiunea care a fost decojita. D le primar va rog sa verificați și sa luați masuri fata de acei prosti

  Răspunde
 • Cu multă stimă și admirație! Acele utilaje speciale pentru asfaltare sunt așteptate și la Dorobanți în spatele bl. Electrica pe lângă bl. D 12 D 14, unde n-a fost niciodată asfalt și gardurle vii au devenit protecție pentru spații îngradite de cei de la parter. Aceste garduri adăpostesc mizerii și rahați de câini și pisici ai unor proprietari dezordonați și care nu au tangență cu curățenia. Un exemplu este la parterul bl. D13, ap 2.
  Vă rugăm să faceți organizarea spațiilor are aparțin domeniului public și să demolați mizeriile cu terenuri ocupate cu tupeu pentru căcați de câini și pisici .

  Răspunde

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.