A devenit o practică obișnuită

Un cititor ne-a trimis la redacție un clip video cu un autoturism care trece pe roșu la podul de la Mărăcineni.

Șoferul SUV-ului marca KIA care venea dinspre Căpățânești n-a mai avut răbdare să aștepte culoarea verde a semaforului și a zbughit-o înspre pod.

Întâmplarea nu e una excepțională, ci chiar frecventă în locul respectiv. Aproape la fiecare interval cu roșu înspre Căpățânești se găsește măcar un șofer care să acceseze podul.

Pe de altă parte, unii dintre șoferii care vin dimineața de pe DJ203 K și vor să ajungă în oraș consideră că polițiștii rutieriști care intervin peste semafor îi favorizează pe cei de pe E85.

Mai multe detalii puteți ciți în acest articol (CLICK AICI).


Citește și articolul: Toma: „Sper ca în doi ani, Buzăul să fie orașul acestei flori”. CLICK AICI

Așteptăm idei/sesizări/ponturi pentru articole pozitive/negative la telefon/SMS 0721.540.938, pe e-mail la aurastereaca@gmail.com sau la facebook.com/auras.tereaca.

loading...

2 comentarii la „A devenit o practică obișnuită

  • Cititorul sa nu exagereze….am trecut ieri dimineață pe acolo, deși mergeau semafoarele, unul din muncitori dirija traficul si mi a facut semn sa trec chiar dacă era roșu…

  • pai se trece si pe rosu, ca se intamploa sa nu vina masini dinspre Focsanisi atunci nu stai ca tampitul le semafor sa se faca coloana in spaele tau pana la Sapoca. Acolo ar trebui un intermotent verde la dreapta. S-a intamplat intr-o seara sa stau la semafor 8 min si dinspre Focsani au venit 5 masini, deci….eram singur la semafor la ora 23,30 si am stat…si am stat

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.