A devenit obiectiv turistic la Buzău. Bucuria copiilor

Spre încântarea copiilor și nu numai a devenit obiectiv turistic – Vezi VIDEO mai jos.

Ursul din imagine se găsește în zona barajului Siriu. Trecătorii opresc mirați, îl filmează, iar unii îi dau și de mâncare.

Localnic, Siriu: „Sunt patru urși în zona barajului. Ăștia doi pui plus o ursoaică deținătoare și ea a unui pui”

Cel puțin în cazul celor doi ursuleți (numiți „cerșetori” pentru că s-a obișnuit cu oamenii și de la care așteaptă mâncare), sunt informații că ar fi fost relocați din alt județ.

Citește și:

loading...

2 comentarii la „A devenit obiectiv turistic la Buzău. Bucuria copiilor

  • Pe marginea drumului sta acest adolescent așteptând mâncare de la oameni. Cârd de mașini se formează, familii întregi ies din mașini, la doi-trei metri distanta de acest animal sălbatic… Presa locala afirmă că au fost relocati din zonele cu probleme. De ce în județul Buzău, nu știm, nu am avut niciodată ursi cerșetori în județ, acum se pare ca au fost văzuți inclusiv în zonele de deal și au început sa atace gospodăriile oamenilor. De foame:(
    Mare atenție când veniți în zona pentru trasee turistice, tot ce e posibil sa întâlniți asemenea exemplare și, din păcate, aceștia nu se mai tem de om. Nu ii hrăniți și nu ieșiți din mașini! Nu va apropiați de ei pentru ca tragediile se pot întâmplă destul de ușor!

    Răspunde
  • Cei care opresc maşina să dea de mâncare urşilor iviţi pe şosea ori pt. a face poze în preajma lor (riscându-şi viaţa lor şi a copiilor lor), văzând în asta o ,,distracţie”, ar trebui să ştie că ei sunt principalii vinovaţi de comportamentul deviant al acestor animale !!
    Cine vrea să vadă urşi, ar trebui să se ducă la zoo, nu să provoace bietele animale rătăcite care ajung din întâmplare la şosea !!

    Răspunde

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.