A dispărut de câteva săptămâni

„Domnule reporter, vă rugăm să veniți până aici. E un risc iminent de producere a unor accidente”.

„Aici a existat o trecere de pietoni care a dispărut după asfaltare. Au trecut câteva săptămâni, dar nu s-a mai venit cu vopsea pentru refacerea zebrei. Lumea trece la risc”

Reporterul s-a conformat solicitării cititorilor și a venit la fața locului.

În zona magazinelor sătești de pe strada Transilvaniei (aproape de Clubul Polițiștilor).

Concluzia. Reclamația e întemeiată, în fiecare minut sunt cetățeni care traversează pe acolo și riscă să fie accidentați (traficul e unul intens pe timpul zilei, indiferent de oră).

Ar fi bine ca factorii responsabili (Primăria Buzău și Poliția Rutieră) să dispună refacerea grabnică a marcajului pentru trecerea de pietoni (la 20-25 de metri de intersecție) înainte ca vreun pieton să fie acroșat.

Foto: Cum era înainte

Citește și:

loading...

4 comentarii la „A dispărut de câteva săptămâni

  • Bună seara din nou!
    Reporterul a fost cumva grăbit???
    Nu a văzut haosul fin zonă produs, după marea… Cacealma? Ii place reporterului ca in zonă se circulă mult mai greu? Reportere te aștept la un punct de vedere la fața locului!
    Cu deosebit respect Nelu Vasilache

  • Nea Nelu tu ții cu U-Se-Re? Ai văzut ce ai făcut laBucuresti și Timișoara. Matale ești Gica contra mereu. Acea trecere de pietoni încurcă mereu traficul în zona aia.

  • Mulți sunt ca oile, ei știu că acum o vreme era o trecere acolo, acum nu mai este, nici indicatoarele pe stâlpi, dar oaia trece în continuare,nu se uită.Mă întreb dacă ar fi fost un șanț acum acolo, la fel ar fi procedat? E greu să civilizezi un popor de vite!

  • Mai Gicule , daca ar fi toti ca tine, ce bine am trai… Tu nu faci parte din acest popor de vite, tu esti educat, ti – ai depasit conditia de „oaie”, ai invatat sa mananci cu cutitul si furculita, mergi la teatru, esti baiat si tu…

Faci un comentariu sau dai un răspuns?

Adresa ta de email nu va fi publicată.

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.