„A durat o jumătate de oră să ajungă la el!” Situație INCREDIBILĂ

„O jumătate de oră a durat din momentul în care Mario a căzut până când personalul de pe ambulanță a reușit să ajungă la el”, a povestit unul din tinerii din grupul lui Mario.

Dar, atenție, personalul de pe ambulanță nu poartă nicio vină! Situația a fost una cvasi-incredibilă.

În față, poarta era încuiată cu un lacăt protejat (!), iar prin spate trebuia escaladat un gard – operațiune care necesită aptitudini de alpinist și mult curaj. Astfel că „personalul de pe salvări, pentru că au venit mai multe, nu putea ajunge la victimă”, a povestit martorul.

Dovezi

Ăsta e gardul ce trebuia escaladat prin spate. Imaginea e una, atenție înșelătoare! Pentru că pe partea cealaltă e un hău de 5-6 metri (vezi foto mai jos) cu ciment la nivelul solului!

Fotografie făcută dincolo de gard înspre curtea unde a căzut Mario. Reporterul buzoienii.ro nu s-ar încumeta (niciodată) să sară acest gard

Ca să ajungi în curte trebuie să faci echilibristică pe culmea gardului (pe partea opusă) și să te ții cu mâinile de gardul de tablă (vezi foto mai jos). Să mergi până în capăt (unde diferența de nivel se micșorează) și unde tinerii care vin aici au proptit o ușă.

O asistentă medicală n-ar îndrăzni (niciodată) să sară gardul nici măcar ziua. Iar de-ar încerca există un risc uriaș să cadă și să se facă praf de cimentul de jos! Cine nu crede trebuie să vină să vadă cu ochii lui

Astfel că personalul de pe ambulanțe a renunțat și s-a dus în față.

În față altă problemă

Poarta de acces era încuiată cu lacăt, iar lacătul ascuns în spatele unei protecții anti-spargere!

Martor: „Știți cum s-a reușit pătrunderea înăuntru ? Un domn de la Jandarmerie a intrat cu autospeciala în poartă și a forțat până a cedat lacătul!”

În aceste condiții, nu-i de mirare că a durat o jumătate de oră până s-a reușit a se ajunge la victimă.

Pe de altă parte, adevărat este că Mario n-ar fi fost salvat nici dacă s-ar fi intervenit imediat.

„A căzut cu capul direct pe ciment. Unde a căzut s-a spart cimentul. Se vede. Am înțeles că la autopsie s-a descoperit că oase din craniul spart i-au intrat în creier”, ne-au spus martorul.

Citește și:

loading...

3 comentarii la „„A durat o jumătate de oră să ajungă la el!” Situație INCREDIBILĂ

 • Cei de la ISU ce faceau, dormeau in post, sau nu s-a gandit nimeni sa ii cheme?
  Poate operatorul de la 112 nu i-a chemat ca nu l-a dus capul nici macar sa intrebe cum e cu accesul la victima, dar cei ce s-au prezentat la fata locului n-au nici o scuza, inseamna ca sunt paraleli cu profesia si habar nu au cine si ce trebuie sa faca.
  Totusi sediul ISU e la cateva sute de metri distanta.
  Asta era de competenta lor, ei au echipamentele necesare pentru asa ceva.
  Jandarmul ala acum ar trebui sa fie pus la plata sa plateasca reparatiile si la masina si la gard.

  Tot incidentul nu face decat sa expuna inca odata cum tot sistemul asta foarte bine platit e platit degeaba, ca nu sunt capabili de nimic in situatii de urgenta… mai departe de cazuri simple de pansat zgarieturi cand asteapta omul in strada si face cu mana nu ii duce capul, singura lor pregatire e TIMPUL TRECE, LEAFA GRASA MERGE.

 • Cu ocazia aceasta sper ca Min. Sanatatii sa oblige de acum pe asistentele si medicii de la Ambulanta sa se antreneze la escaladat ziduri si obstacole de minim 5 m inaltime, pt a face fatza unor situatii similare cu cea a lui Mario.
  Ma mir ca pana acum nimeni nu a facut o plangere penala impotriva asistenetei care n-a reusit sa sara gardul de 5 m! Asa ceva chiar ca este inadmisibil intr-un stat de drept ca al nostru.
  Cert este ca s-a dovedit fara indoiala ca Mario a fost tare de cap daca a reusit sa sparga chiar si cimentul la cest teribil impact. Fapt dovedit cu prisosinta si din intentia lui foarte stranie de a se urca noaptea pe acoperisul fostului sediu PTTR, deoarece si in acel moment a fost vorba tot despre o anumita tarie de cap (sau poate de alte tarii).

 • In cazul asta oricum nu aveau ce sa faca ca era mort dinainte sa se apeleze la 112, si nici nu merita, ce a cautat a gasit.
  Dar sunt cazuri cu oameni la care au ce sa faca si care merita. Pentru acestia ar trebui profesionalizati sa stie sa actioneze, nu sa zica ca ei nu intra in curte ca nu poate victima sa le deschida poarta sau usa.
  Sa spunem ca acum apeleaza cineva la urgente si spune ca a cazut secerat in casa, ei ce fac, se duc la adresa indicata si stau si asteapta langa poarta sau usa pana se incumeta un vecin sa isi riste libertatea si banii sa sparga poarta/usa pe proprie raspundere ca apoi sa riste sa faca puscarie si sa plateasca din buzunarul lui daune materiale si morale?
  Daca fac asta de ce ii mai platim pe ei, cand in caz de urgenta tot la mana unui strain neplatit si saritor stam sa ne salveze ca un erou?

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.