A explodat! Avea gaz! Din fericire nu se afla nimeni în mașină sau pe lângă ea


„Cielo avea instalație de gaz. A explodat la câteva minute după accident”, a povestit celălalt șofer zecilor de privitori strânși în jurul mașinii incendiate.

„E periculos și cu gazul ăsta. E mai ieftin, dar uite ce se poate întâmpla. A ars ca o torță”, comentau îngrijorați cei de pe margine.

Din fericire în momentul exploziei, în Cielo și nici prin preajmă nu se afla nimeni.

Când pompierii au ajuns la locul accidentului, să zicem la 10 minute după impact, mașina ardea violent. „La o parte, e periculos”, i-au alungat angajații ISU pe șoferii și pasagerii gură-cască.

Explozia avusese însă loc. Cielo fusese lovit violent în spate, unde se afla butelia de gaz.

Noima care se poate extrage după acest incident e că pasagerii și martorii trebuie să stea la distanță în caz că unul din autovehiculele implicate a fost tamponat violent în partea din spate.

loading...

3 comentarii la „A explodat! Avea gaz! Din fericire nu se afla nimeni în mașină sau pe lângă ea

  • Avea o instalație varza, poate chiar „de Dacie”. Cele moderne ard controlat în caz de fisuri ale multivalvei

  • Asta e cumva antireclamă la instalațiile GPL de pe autoturisme? Să nu uităm totuși, că multe sunt montate în condiții legale, la service-uri de specialitate. Mașinile cu instalație GPL montată în condițiile prevăzute de lege, pe lângă ITP mai fac și o revizie anuală a instalației. Dacă proprietarul autoturismului n-a mai făcut revizia de ani de zile și o mai încarcă și în fundul curții de la butelie…

  • Normal ca sunt mai periculoase numai ca noi avem ceva în plus fata de alții, sărăcie. Dacă ar avea bani de mașini noi, de mașini electrice, de mașini de 30.000 – 50.000 euro credeți voi ca s ar gândi cineva la gpl? Nu. Așa ca, da, își pune omu instalație sa poată sa facă o naveta fără sa dea tot salariu pe benzina, sa poată merge la mare fara sa fie nevoit sa doarmă în masina pt ca a băgat banii în rezervor. Iar dacă e legal ăsta, e. Noi ar trebui sa facem scandal pentru ca centuri în jurul Buzăului sunt numai parțial. Drum spre București e numai nenorocirea aia de E85, cel mai periculos din România din cauza ca nu are doua benzi pe sens ci doar una și rahatul ăla de e folosit ca a doua. Drumul spre Brașov are ,,tratament,, de criblura, un rahat de care romanii sunt mândrii și care nicăieri nu se mai folosește pt ca sparge parbrize. Drumul spre mare a fost votat cel mai prost Drum Național din România. Doua autostrăzi:București-Iași și Constanța-Brașov ar rezolva cam tot. De unde bani? Pai ați văzut câte mașini scumpe sunt în Mamaia de exemplu? Nu îmi spuneți ca aia sunt bani munciți. Acolo sunt banii dumneavoastră de autostrăzi ….

Faci un comentariu sau dai un răspuns?

Adresa ta de email nu va fi publicată.

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.