A făcut două goluri și microbiștii fericiți

Până în minutul 85, la 0-1, Chipirliu ar fi primit nota cinci spre șase. Prezența în joc a fost bună, mai puțin realizările.

Dar a venit acea fază stranie, cu portarul advers neatent la degajarea balonului în aut. Chipirliu a recuperat mingea și a trimis-o, mai în glumă, mai în serios, în poartă. Nu s-a bucurat, n-a crezut că golul va fi validat. Centralul nici n-a văzut, se uita în altă parte. Norocul Gloriei a fost tușierul, care a insistat să se acorde gol. Și s-a dat.

Proteste vehemente ale oaspeților, arbitri protejați de oamenii de ordine

În prelungirile prelungirilor același Chipirliu a căzut în careu de lângă un adversar. Arbitrul a arătat punctul cu var, iar Val. Alexandru a transformat. Uite-așa, în loc de șase, Chipirliu primește nota opt, și, în plus, e desemnat omul meciului. Unde mai pui că numele lui s-a rostogolit pe buzele suporterilor, iar antrenorul Ilie Stan, cel mai important critic al său, de data asta l-a lăudat.

„Bravo lui. Azi, mi-a plăcut de el. Am spus mereu că are talent, cu carul, problema lui e atitudinea. Mă felicit și pe mine, înaintea meciului, l-am pus pe el să citească în fața colegilor discursul motivațional. Poate a contat și asta” – Ilie Stan, antrenor

Să trăiți, domn tușier!

Buzoienii trebuie să-i „pupe mâna” tușierului din fotografia de mai sus. Centralul n-a observat golul lui Chipirliu, dar asistentul a văzut tot. Sigur pe sine și curajos, asistentul i-a narat principalului ce s-a întâmplat și l-a forțat să dea gol pentru Gloria.

Dacă doamna Gloria Buzău îl va întâlni vreodată din întâmplare pe domnul tușier pe stradă, la coadă la ulei sau pe plajă la mare, cearșaf lângă cearșaf, atunci are obligația să-i facă măcar cu o bere cinste.

Te rugăm, distribuie acest articol în caz că ți s-a părut util/interesant!

Așteptăm idei/sesizări/ponturi pentru articole pozitive/negative la telefon/SMS 0721.540.938, pe e-mail la aurastereaca@gmail.com sau la facebook.com/auras.tereaca.

loading...

Faci un comentariu sau dai un răspuns?

Adresa ta de email nu va fi publicată.

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.