A făcut poc și apoi n-a mai vrut să pornească

S-a întâmplat în această seară la intrarea pe podul de la Mărăcineni dinspre Căpățânești (drumul județean 203K).

Ce s-a întâmplat ne explică șoferul:

„Eram două camioane identice, unul după altul. Lucrăm aici la drumul județean. Ne duceam să încărcăm nisip. Era o mașină de școală în față care a pus frână brusc. Colegul din față a putut să oprească, eu nu. Am intrat în el. S-au rupt niște cabluri p-aici, nu mai vrea să pornească”, s-a plâns șoferul.

Noroc că incidentul nu s-a produs la o oră cu trafic mare, pentru că altfel s-ar fi format cozi lungi înspre Căpățânești.

Șoferul a început să dea telefoane la autobază pentru a trimite un alt camion cu șufă pentru a încerca tractarea camionului defect până într-o parcare apropiată, unde să lase bena, iar apoi să ajungă cu capul tractor la un service.

Camionul aparține firmei Oil Company Holding din Slobozia, firmă care a câștigat licitațiile pentru modernizarea celor două tronsoane ale DJ203 K: Mărăcineni – Podu Muncii și V. Pașii – Robeasca.

Te rugăm, distribuie acest articol în caz că ți s-a părut util/interesant!

Așteptăm idei/sesizări/ponturi pentru articole pozitive/negative la telefon/SMS 0721.540.938, pe e-mail la aurastereaca@gmail.com sau la facebook.com/auras.tereaca.

loading...

Un comentariu la „A făcut poc și apoi n-a mai vrut să pornească

  • Si mie mi-au pus frana brusc astia cu scoala, o data in intersectie, fix dupa ce se daduse verde si pornisera toti. Instructorii din ziua de azi sunt un pericol public, isi bat joc de ceilalti participanti la trafic.

Faci un comentariu sau dai un răspuns?

Adresa ta de email nu va fi publicată.

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.