A făcut praf parapeții de beton!

Nou accident la „Hanul lui Țintă”.

După ce ieri dimineață un camion s-a răsturnat în mijlocul rondului, azi – în zori – un autoturism de Prahova a a luat târâș doi parapeți de beton pe care i-a aruncat în șanț.

Mașina, un SEAT, a fost abandonată momentan de proprietar în șanțul din vecinătatea ronului.

Citește și:

loading...

3 comentarii la „A făcut praf parapeții de beton!

 • Eu, efectiv, nu înțeleg câte accidente trebuie să se mai întâmple, potențial, câți oameni
  trebuie să mai moară, până când capetele pătrate din administrația drumurilor să își dea seama că trebuie semnalizat mai din timp și mai „agresiv” acest rond. Evident, că dacă într-o perioadă relativ scurtă de timp avem un așa nr. de accidente, există o problemă. Poate nu l-a văzut unul, doi, trei, dar deja cifra este mult mai mare. Oameni iresponsabili…. într-o țară civilizată aici exista un pasaj pentru vitezele de rulare cu care circulă autovehiculele.

  Răspunde
 • Stai, citești și te crucești, ce de idioți circulă pe drumurile noastre, ne mai și mirăm cum de sunt atâtea accidente! Permise câștigate la punga de pufuleți sau obținute pe la Pitești.

  Răspunde
 • Pentru cei care se dau mari experti in vinovati, am 300 000 km facuti prin tara asta si niciodata nu am intrat ca distrusu in ronduri sau sa ma rastorn ca vacarul pe camp. Si sunt multi ca mine. Dar mai sunt si idioti pentru care vinovatul este intotdeauna altul decat sofatul agresiv, prostesc, la Doamne Ajuta.

  Răspunde

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.