„A făcut și Boșcodeală treabă, dar în subteran, nu se vede”

iy9Emisiune cu accente umoristice și uneori, cu contraziceri flagrante, la Campus Tv în care a fost invitat fostul viceprimar Fănică Bârlă.

După ce vreo doi telespectactori i-au reproșat că Toma în doi ani a asfaltat cât Boșcodeală în douăzeci, Bârlă s-a enervat.

„Nu-i adevărat. A făcut și Boșcodeală destule, dar în subteran, de-asta nu se văd”. Bârlă a sugerat că în mandatul lui Boșcodeală s-ar fi schimbat toată rețeaua de țevi și că de asta s-a ajuns mai greu și la asfaltarea străzilor la suprafață.

Pe la mijlocul emisiunii, Bârlă a fost de acord cu un telespectator care a cerut ca muncitorii de la Urbis să repare din banii lor dacă se întâmplă să dea chix la vreo lucrare. La final însă, Bârlă a încheiat apoteotic. „Da, și eu am greșit. De mai multe ori. Dar ce, am pus în loc din banii mei ? Din ai primăriei”.

O altă contradicție e legată tot de transport. Bârlă zice că e ilegală extinderea Trans-Bus în comunele din jur, deși tot el spune – „chiar eu am înființat Asociația de Dezvoltare, nu Toma,  pentru a prelungi traseul autobuzului 2 spre Mărăcineni”.

Același Bârlă decretează acum că Adrian Mocanu e un politician bun, deși cu fix trei ani ani în urmă avea păreri diametral opuse.

Te rugăm, distribuie acest articol în caz că ți s-a părut util/interesant!


Citește și: Cronica celor mai grave accidente din ultimul an. Au murit câte doi. Vezi foto CLICK AICI  

Așteptăm idei/sesizări/ponturi pentru articole pozitive/negative la telefon/SMS 0721.540.938, pe e-mail la aurastereaca@gmail.com sau la facebook.com/auras.tereaca.

loading...

8 comentarii la „„A făcut și Boșcodeală treabă, dar în subteran, nu se vede”

 • BOSCODEALA…..,, Un episod urat dintr un film al Buzăului ” care din pct meu de vedere trebuie uitat! Și nu trebuie sa mai apară pe micile ecrane niciodată….

  Răspunde
 • Nu se vad averile facute de gasca lui, ca sunt ascunse in subteran ca atunci cand vine vremea condamnarii sa fie in acte „saraci” sa nu aiba de unde sa achite prejudiciile.
  Si toata everea e trecuta pe numele altora, pe firme trecute pe numele altora, in conturi din strainatate…. in acte sunt saraci, dar circula cu masini scumpe si locuiesc in vile scumpe frecventand cele mai scumpe locatii si facand vacante in cele mai scumpe destinatii.

  Realizarile lui Boscodeala se gasesc pe netul subteran, unde se gaseste clipul cu Boscodeala si studentele platite sa faca sex cu el.

  Răspunde
 • Ar fi de ras daca n-ar fi de plans,ceea ce (n) a facut aceasta gasca a lui BOSCODEALA!Mai au si tupeul de a mai aparea pe ecrane!

  Răspunde
 • Cum sa nu il deranjeze extinderea trans bus daca el este asociat si bun prieten cu Valy cauciuc

  Răspunde
 • Domnii Bârlă si Boșco, nume de bulibase, au sorici gros, vad. Baieti, v-a demonstrat Toma, asa antipatic cum o fi pentru unii, ca in administratie puteati face multe iar orasul asta era acum o bijuterie. In schimb, ati preferat sa sa trageti numai pentru voi si cei din jurul vostru, dar sa ignorati orasul asta cu oameni minunati, mai buni de o mie de ori decat voi, dar care au stat departe de mizeriile voastre politice. Noroc cu DNA si libidoul lui Boșco, pentru ca altfel nici acum nu scapa Buzaul de roiul asta de muste din palatul comunal.

  Răspunde
 • E foarte rau pentru buzoieni daca trebuie sa aleaga doar intre Boscodeala si Toma

  Răspunde
 • Cine dracu il mai baga in seama pe Fane Barla? El si cu Mocanu nu au nici o sansa in buzau si asta ii framanta. Despre boșcordeala..ii doresc numai prosteala in toata viata sa,asa cum a prostit el o urbe intreaga 20 ani.

  Răspunde
 • Bhai, dar ce tupeu au frate !!!
  Auzi, 20 de ani a lucrat Bosco doar in subteran, de aia nu se vad multe !!! Mintea mincinosului adevar graieste: pai, corect, numai in „subteran” au lucrat :)))). Corect, asta stim si noi !!!!

  Răspunde

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.