„A fost așa. Când am plecat era un scuter. Se clătina un pic…”

„Eroul” de aseară de la Buzău a oferit explicații despre cum a reușit să se urce cu mașina pe noul rond de la Frăsinet.

Carevasăzică, șoferul Florin nu s-a uitat pe unde merge (înainte), ci în lateral la un „scuter care care care se clătina”.

Postarea lui Florin (tractorist de meserie) a atras mai multe reacții referitoare la corectitudinea gramaticală a scriiturii, decât la accidentul în sine…

„Vând cratimă. 20 de lei”

„Tu doar pune cuvintele. Le așezăm noi”

„Tu clar conduci mai bine decât scrii 🤣🤣

Dacă plecai tu liniștit de la semafor apucai sa vezi și rondu’ nu numai scuteru’😉

Citește și:

loading...

3 comentarii la „„A fost așa. Când am plecat era un scuter. Se clătina un pic…”

 • „Dăcât” să (vă) râdeți ști-ți 😉

  C-ând am plecat dă lângă bradu’ ăla de craciun cu 3 culo-ri, roșu-galben-verde, care voi zice-ți că e semafor, care eu nu ma-i văzusem la mine în sat, am pornit tractoru’ și am v-ăzut un rotund cu pământ în mijlocul intersecției și a-m zis să îl ar… că când miam dat seama că nu eram cu tractoru’, ci cu celălan-t tractor, era deja prea târziu, vă arasem deja rontul, că era și nește săgeți pe ront care am crezut că e semn că acolo e parcare, cum am văzut io la școala de șoferi dă la noi dă la S.M.A.

  Acum-a dacă Buză-ul e oraș deschis, am zis să deschid și rontul giratoriu, că era închis, acum î-l rog pă domnu’ Toma dăcât să pună nește cucuruz în ront, unde a-m arat io.

  Și v-oi să nu m-ai răde-ți de cum scri-u io, că am făcut dăcât tele-școala dă șoferi unde trebuia să d-ai dăcât „contribuția” și gata, erai trec-ut.
  Ca să nu v-ă m-ai râde-ți, o să dau și la liceul dă șoferi, apoi la facultatea de șoferi, ca să-mi iau masteru’, să nu mai râde-ți voi care nu sunteți în stare nici să escalada-ți un rond, care io am crezut că ie rampă de lansare, care vroiam să mă pun cu tractoru’ meu lângă avionul ăla, dar rontul nu a fost bine f-ăcut, era prea moale… uf! am obosit dăla atâta scri-s, mă duc, că am ora de citir-e la școală, pe table-tă.

  Răspunde
 • Mulțumesc pentru aprecieri, Auraș!

  Redevenind serioși, se pare că tractoristul nost’ urban nu era, „tontuși”, vinovat: după cum zice chiar „dânsu-l”, scuterul se clătina serios. Și cică nici nu băuse… 😉
  Tractorul, zic. 😉

  Răspunde

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.