A fost cel mai longeviv director la o importantă instituție din Buzău

Nouă achiziție importantă reușită de Pro România Buzău.

După polițistul Viorel Ștefu și avocatul Cristian Nicu, în partidul lui Ponta s-a înscris zilele trecute și Liviu Ilie – fostul director al Finanțelor Publice Buzău.

„Cei care-l cunosc știu că a fost cel mai longeviv director al Finanțelor Publice la Buzău, instituție pe care a condus-o timp de zece ani. Un adevărat luptător anticorupție, cu cele mai bune rezultate în recuperarea prejudiciilor de la cei care au încercat să fenteze legile statului. A venit la Pro România pus pe treabă, astfel că din prima zi s-a implicat activ în activitățile curente. Va avea un cuvânt important de spus, datorită notorietății sale, în economia politică a filialei noastre” – comunicat Pro România Buzău

Pro România susține că zilnic zeci de români semnează adeziuni la noul partid.

„Românii sunt atrași de notorietatea echipei de conducere – numele foștilor premieri Victor Ponta și Mihai Tudose reprezentând o garanție pentru un un viitor mai bun – dar și pentru că ei consideră partidul nou înființat ca singura alternativă viabilă care poate lupta cu un PSD corupt,  mincinos și penal. Cu o listă pentru europarlamentare fără nici un cusur, din care face parte și comisarul european Corina Crețu, suntem siguri că PRO România va obține scorul de două cifre dat de multe sondaje de opinie independente” – comunicat Pro România Buzău

Corina Crețu și Mihai tudose, locurile 2 și 3 pe lista Pro România la europarlamentare

Organizația Pro România Buzău se află în febra pregătirii alegerilor europarlamentare. Zilnic au loc întâlniri cu membri din teritoriu, dar și cu cetățeni din comunele județului. Oamenilor li se explică de ce sunt atât de importante aceste alegeri pentru viitorul european al României.

Te rugăm, distribuie acest articol în caz că ți s-a părut util/interesant!

Așteptăm idei/sesizări/ponturi pentru articole pozitive/negative la telefon/SMS 0721.540.938, pe e-mail la aurastereaca@gmail.com sau la facebook.com/auras.tereaca.

loading...

5 comentarii la „A fost cel mai longeviv director la o importantă instituție din Buzău

 • Auras ,tu ce numar ai pe carnet ?

 • Alt amărât…
  Intrebati-l pe Viorel Stefu cum se descurca cu 22.000 lei net pensie/luna.
  Sotia lui, încadrata ca polițist la IPJ Buzău, câștigă și ea peste 6.000 lei net/luna.
  Deci, o familie cu venituri de circa 30.000 lei/luna, știe cât de greu este pentru marea majoritate a romanilor???
  Demagogie pura…

 • Vazand achizitiile si adeziunile care se indreapta spre Pro Romania,nu iti ramane decat sa te intrebi:chiar atat de multi lingai, comunisti,securisti si semidocti cu diplome de la ‘stefan gheorghiu’ sunt ? astea sunt ‘valorile’ promovate de Pro Romania? Astia sunt cei cu care se vrea democratie in Romania?

 • Dragă viespe, bravo ție dacă ai rezista în postura de a nu primi ordine fără să crâcnești. Alții nu mai au încotro. Că nu degeaba li se dau veniturile alea de la buget. Au ranițele meru pregătite și ordinul de zi pe unitate cum bine știi nu se discută. Vom vedea cu acest prilej și cam care e procentul de teleghidați și de rătăciți, pe țară, pe județe, municipii, orașe și comune: 7-8% cum îi dau teleghidații sondori de opinie, mai mult sau mai puțin. Drept ar fi să ia acolo 2-3%, dar se vor lăsa minerii statului subteran umiliți în halul ăsta?

 • Offffff , ce ar fi Romania fara idiotii de service ( PSD , usr, PNL ..ETC ) , ma bucur ptr tantarul anofel si viespea buzoiana cā au supravietuit dezinsectiei locale …. Probabil , pe viitor ar trebui utilizate substante adaptate insectelor ( daunatori morali) mentionate mai sus :)))))

Faci un comentariu sau dai un răspuns?

Adresa ta de email nu va fi publicată.

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.