A fost chemată Poliția. „Mie mi-au furat 300 de lei”

A fost chemată Poliția în Piața Centrală din Buzău în această dimineață.

Mai mulți piețari au reclamat că le-au fost furate sume de bani, produse și alte bunuri.

„Mie mi-au spart toneta. N-au putut să-mi rupă lacătul, dar au tras de marginea ușiței până au putut să bage mâna. Mi-au furat 300 de lei. E și neglijența mea, nu trebuia să-i las acolo peste noapte”, ne-a spus unul dintre păgubiți.

Profitând de faptul că în piață nu e pază peste noapte, hoții au răvășit prelatele puse peste tonete, marfa, cântarele și casele de marcat. „Mi-am găsit cântarul tocmai în partea cealaltă, pe jos”, s-a plâns o femeie.

Administrația pieței: „Hoții vor fi prinși”

„Nu e pază, dar avem sistem de monitorizare performant, cu 16 camere cu infraroșu. O să dăm imaginile la poliție. Vor fi prinși, așa cum s-a întâmplat mereu. N-a scăpat unul, atunci când s-a făcut o plângere întemeiată. În privința celor care susțin că li s-au furat bani, ne pare rău, dar e și vina lor. Inclusiv în contractul încheiat cu noi este stipulat că se interzice lăsarea peste noapte a bunurilor în tarabă sau peste ea”, ne-a precizat Administrația Pieței Centrale din Buzău.

„Piața nu se poate închide peste noapte”

Administrația pieței a explicat și de ce nu se poate închide piața pe timpul nopții.

„Noi nu suntem proprietari pe terenul și magazinele de dincolo de trotuar. Sunt private. Dacă am trage porțile și am încuia cu lacătul ne-am trezi cu plângeri ale deținătorilor de magazine din piață că le-am îngrădit accesul la proprietate”.

„Dacă vor musai, comercianții din piață își pot tocmi ei un paznic care să le păzească tonetele”

Te rugăm, distribuie acest articol în caz că ți s-a părut util/interesant!

Așteptăm idei/sesizări/ponturi pentru articole pozitive/negative la telefon/SMS 0721.540.938, pe e-mail la aurastereaca@gmail.com sau la facebook.com/aurastereaca.

loading...

5 comentarii la „A fost chemată Poliția. „Mie mi-au furat 300 de lei”

 • Bănuiesc că hoții au avut declarație, să circule după ora 22,probabil au fost si verificați, documentele fiind în regulă, nu de altceva dar eu nu prea am vazut poliție prin oraș.

 • Avand in vedere ca este vorba totusi despre Piata Centrala a municipiului, o fi o problema atat de mare a Primariei sa sa puna pe timp de noapte cate doi politisti de la Politia Locala la fiecare intrare?
  Stiu ca d-l primar Toma se vaieta mai anul trecut ca sunt prea multi politisti locali, prea bine platiti si ca nu prea au ce face.
  Sau te pomenesti ca mai important este sa-i pui sa amendeze pensionarii pt ca nu au completat declaratiile corect, sau au depasit cu 15-30 de minute ora de stingere…..[Leo]

 • oare cine sa fi spart? nu tot un grup de etnici evoluati?

 • … în declarație au bifat activitate profesională, mo… 😉

  … s-au reîntors vestitorii primăverii, stolurile de profesioniști din țările calde, obișnuiți-vă. Și păziți-vă. Singuri. Că altcineva…

 • Puneti Politia Locala sa pazeasca Piata Centrala!
  Acolo sunt bunuri nu doar la tarabe, ci si in magazinele de pe margine. Este vorba de piata orasului, nu despre un sat fara caini in care hotii pot sa-si faca de cap cum vor.
  Te pomensti ca impotiva hotilor nu exista nicio solutie la nivel local, cand este voba despre piatza noastra!……[Leo]

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.