„A fost comedie în UPU când l-a adus poliția pentru a-i lua sânge”


Polițiștii rutieriști au identificat azi în trafic un taximetrist aflat în stare de ebrietate.

Polițiștii l-au extras din taxi și întrucât acesta mirosea puternic a alcool, iar echilibrul îi era precar, l-au dus la UPU pentru a-i recolta probe biologice.

Taximetristul are 51 de ani și nu se afla în timpul serviciului din care ar fi ieșit în această dimineață.

Acesta ar fi încercat să mute mașina și a intrat în peretele casei de vizavi de pe strada I. L. Caragiale (lângă giratoriul din fostul cartier „23 August”).

Scene hazlii s-au consemnat mai apoi și în curtea spitalului.

„A fost comedie în curtea spitalului. Lumea râdea de se prăpădea pe jos. Abia se mai ținea pe picioare. De două ori au venit cei de la poliție cu el. Să fi văzut ce figuri făcea când a ieșit de la UPU. A doua oară era mai beat decât prima dată. Păcat că nu l-a filmat nimeni că se distra tot poporul”, ne-au declarat mai mulți cetățeni aflați cu treabă în curtea spitalului.

În urma controlului alcoolscopic s-a relevat o alcoolemie de 1,07 mg/l în aerul expirat. Taximetristul s-a ales cu dosar penal pentru conducerea sub influența alcoolului.

Bonus – a rămas fără permis și nu-și va mai putea exercita meseria în următoarele luni.


Citește și articolul: A plouat cu miliarde pentru unii în ultima săptămână în orașul Buzău. CLICK AICI

Așteptăm idei/sesizări/ponturi pentru articole pozitive/negative la telefon/SMS 0721.540.938, pe e-mail la aurastereaca@gmail.com sau la facebook.com/auras.tereaca.

loading...

3 comentarii la „„A fost comedie în UPU când l-a adus poliția pentru a-i lua sânge”

  • ”Polițiștii l-au extras din taxi și întrucât acesta exala o puternică halenă alcoolică”… Polițiștii l-au scos din taxi și pentru că mirosea puternic a alcool…

    Care e sarcina jurnalistului, dle Auras Tereaca? Nu cumva aceea de a traduce limbajul greu, de lemn, formulările complicate, în informatii usor de inteles?

  • Va citesc toate articolele si ma enerveaza rau cand vad ca le preluati politistilor, doctorilor, etc toate aberatiile, pe care numai ei le inteleg. Succes!

  • Vrea sa para mai cult decât alți colegi de on line, domnule Adi.

Faci un comentariu sau dai un răspuns?

Adresa ta de email nu va fi publicată.

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.