A fost deschis de trei ori!

Pentru „Șuțu” viața s-a schimbat – în rău – în urmă cu cinci luni.

Pentru bărbatul de 43 de ani, necazurile au început cu o durere de cap. Care nu-i mai trecea deloc mecanicului auto din Ulmeni (sat Clondiru).

Verdictul medicilor pentru Neculaie Simion a fost crunt – tumoră cerebrală malignă.

De atunci a fost operat de trei ori la București (prima dată la Spitalul Militar, ulterior la unul privat). Ultima șansă e un tratament cu un medicament foarte scump (Avastin) – 1600 euro/lună, dar care nu e decontat.

Soția acestuia a cheltuit deja (cu operațiile și tratamentul) toate rezervele financiare și, în disperare, a cerut azi ajutorul semenilor printr-o postare pe facebook.

„Mă numesc Simion Larionova. În urmă cu 5 luni soțul meu a fost diagnosticat cu tumoră cerebrală malignă. După operație, în urma analizelor rezultatul a fost glioblastom grad IV. A urmat tratament cu chimioterapie și radioterapie. Dar în 3 luni – jumatate a recidivat și a trebuit să fie din nou operat. După următoarele două săptămâni a fost deschis a treia oară ca urmare a unei infecții. Am epuizat orice sursă de bani, următorul tratament cu șanse de reușită (Avastin) costă foarte mult (1600 euro lunar). CAS nu decontează, statul roman nu dă dreptul la viață și trebuie cumpărat lunar. Luna aceasta am reușit să cumpăr medicamentul, dar luna viitoare nu știu cum o să mă descurc. Rog din suflet, dacă mă puteți ajuta. Vă mulțumesc!”.

Cei doi soți au o fetiță de 13 ani.

Cei care doresc să-l ajute pe Neculaie o pot face donând în contul RO69OTPV480001184915RO01 deschis la OTP Bank.

Te rugăm, distribuie acest articol în caz că ți s-a părut util/interesant!


Citește și: Până unde merge compasiunea cu Cati CLICK AICI   

Așteptăm idei/sesizări/ponturi pentru articole pozitive/negative la telefon/SMS 0721.540.938, pe e-mail la aurastereaca@gmail.com sau la facebook.com/auras.tereaca.

loading...

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.