A fost găsit mort în apartament. Vecinii au sesizat că ceva nu e în regulă

Liviu Badiu (59 de ani) a fost găsit aseară decedat în apartamentul său de la etajul doi din blocul CEC (Bd. Unirii, în centru).

A lucrat zeci de ani în Primăria Buzău la serviciul Administrare Patrimoniu.

„Sunt bine, acum sunt în concediu, am o grămadă de zile libere”, i-a spus Badiu unui vecin săptămâna trecură

„Ieri am sesizat un miros suspect pe scara blocului. Nu doar eu ci și alți vecini. Am zis că-i de la gaze și am chemat un meseriaș. Omul a luat-o pe scări, nu cu liftul. Ne-a spus de prima dată că n-ar fi de la gaze și că a mai pățit-o să fie altceva, mai rău. Atunci s-a născut bănuiala asupra apartamentului de la etajul doi. Am sunat la asociația de proprietari. Din păcate, suspiciunile ni s-au confirmat”, ne-a declarat un vecin.

Foto, 2019, în Drăgaică. Liviu Badiu se ocupa (și) de organizarea Drăgăicii, târgului de Crăciun, a festivalului recoltei etc.

Liviu Badiu suferea de gută (depunere de acid uric la articulații), dar nu aceasta a fost acuza decesului. În ultimii ani ducea o viață cam dezordonată, după ce a fost părăsit de soție (Liliana Badiu, fostă șefă la OPC).

Are un băiat, medic în Ilfov, iar tatăl său, Radu Badiu, a fost prim procuror la Parchetul de pe lângă Tribunalul Buzău.

Înainte de Revoluție a lucrat în piscicultură, o perioadă ocupându-se de coordonarea navelor românești de pescuit de pe partea africană a Atlanticului.

loading...

6 comentarii la „A fost găsit mort în apartament. Vecinii au sesizat că ceva nu e în regulă

 • Dumnezeu să îl ierte!
  A fost un om bun, dar care a fost părăsit de cei dragi. S-a stins singur și trist. Păcat! Mare păcat! Niciun om nu merită așa ceva.
  Sper să ai o viață mai bună, vecine, acolo unde ai plecat.
  Odihnește-te în pace!

 • Dumnezeu sa te ierte Liviule !

 • M-am intalnit cu el in ultima saptamana de 2-3 ori. Era deprimat. Tot repeta ca nu stie de ce a ascultat sfatul unor colegi din primarie sa isi ia liber . Astia sunt autorii morali ai mortii domnului Liviu. Drum bun printre ingeri vecine. O sa te astept mereu sa-ti deschid usa cand iti uiti cheia de la interfon. Sandu

 • Dumnezeu să-l odihnească în pace !

 • Adevărata pandemie este lipsa de omenie. Părăsit de familie și alungat de la serviciu sfârșitul lui Liviu Badiu era previzibil. Trăim într-o societate dezumanizată care și-a pierdut ultima brumă de empatie, mai sensibilă la protecția animalelor(e plin netul de pisici bine hrănite și îngrijite!). Dumnezeu să-l ierte, odihnească-se în pace!

 • O mare parte de vina o are ex-sotia….stim toti cum si de ce… a murit abandonat ca un caine…
  Lili, Domnul e sus si vede !!!

Faci un comentariu sau dai un răspuns?

Adresa ta de email nu va fi publicată.

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.