A fost împins și s-a lovit cu capul de asfalt. Era din Gura Teghii, avea firmă cu 20 de angajați

Incidentul s-a produs după-amiază când buzoianul de 48 de ani s-a dat jos din dubița sa și a intrat în barul dintr-o benzinărie din Vitinia, de la periferia Romei.

După ce a băut câteva pahare de bere, Cristian P. început să se certe cu cei doi ucraineni care erau cu el și care consumaseră o cantitate mai mare de alcool.

Cei trei și-au adresat cuvinte urâte până când unul dintre ucraineni l-a împins pe Cristian P. cu forță, acesta a căzut și s-a lovit  cu capul de asfalt. Crezându-l leșinat, cei doi au transportat corpul românului lângă dubiță. Au lăsat cheile de la mașină unuia dintre martori și au plecat.

După câteva minute, unul dintre consumatori, îngrijorat de situația românului a chemat ambulanța. Paramedicii ajunși la fața locului nu au mai putut face nimic pentru Cristian P, declarând decesul.

La fața locului au ajuns și polițiști din Roma care după ce au vizionat imaginile înregistrate pe camerele din benzinărie, i-au identificat și arestat pe cei doi făptași.

Cristian P. era din satul Păltiniș, comuna Gura Teghii. Lucra în Italia de aproximativ 18 ani.

Îi mergea foarte bine, avea o firmă de amenajări interioare cu aproximativ 20 de angajați. A lăsat în urma sa o fiică Vanessa și pe mama sa la Gura Teghii. A fost absolvent la Colegiului M. Eminescu din Buzău.

Te rugăm, distribuie acest articol în caz că ți s-a părut util/interesant!

Așteptăm idei/sesizări/ponturi pentru articole pozitive/negative la telefon/SMS 0721.540.938, pe e-mail la aurastereaca@gmail.com sau la facebook.com/auras.tereaca.

loading...

2 comentarii la „A fost împins și s-a lovit cu capul de asfalt. Era din Gura Teghii, avea firmă cu 20 de angajați

  • Ce mai e de comentat că sărăci români merg în țări străine pentru un trai mai bun și se întorc în patru scânduri păcat. D

  • Nu mai sunt cuvinte!! Dumnezeu sa l odihneasca . Acum un an vorbise sotul meu cu Cristian.P sa mearga La Munca la El. Pacat , Romanilor ori unde va aflati. Iubitiva uni pe alti acordativa atentia. In tot deauna !!

Faci un comentariu sau dai un răspuns?

Adresa ta de email nu va fi publicată.

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.