A fost invitat la sediul Poliției Locale. Iată ce surpriză i s-a făcut

Polițiștii locali au găsit ieri în zona unei unități de alimentație publică (bar) de pe str. Tudor Vladimirescu din Municipiul Buzău un portofel și o sumă de bani.

În urma verificărilor, politistii locali au  constatat că în interiorul portofelului se aflau documente personale ale aparținătorului.

Actul de identitate, carduri bancare și suma de 330 lei.

Într-un alt buzunar al portofelului se afla și suma de 2 200 lei.

După identificarea aparținătorului portofelului, bărbatul a fost invitat la sediul Politiei Locale Buzău, unde i-au fost înmânate bunurile pierdute (vezi VIDEO la finalul articolului).

Citește și articolul: Oare va supraviețui în această noapte ? CLICK AICI

Pe de altă parte, polițiștii locali avertizeaza cetatenii municipiului Buzau că insuşirea unui bun găsit contituție infracțiune și se pedepseşte cu închisoare de la o lună la 3 luni sau cu amendă.

Noul Cod Penal  art. 243:
 alin 1.  Fapta de a nu preda în termen de 10 zile un bun găsit autorităţilor sau celui care l-a pierdut sau de a dispune de acel bun ca de al său se pedepseşte cu închisoare de la o lună la 3 luni sau cu amendă
alin 2. Cu aceeaşi pedeapsă se sancţionează şi însuşirea pe nedrept a unui bun mobil ce aparţine altuia, ajuns din eroare sau în mod fortuit în posesia făptuitorului, sau nepredarea acestuia în termen de 10 zile din momentul în care a cunoscut că bunul nu îi aparţine”

Directia de Poliţia Locală Buzau, reaminteşte numărul de telefon la care cetăţenii pot apela pentru a semnala situaţii din sfera de competenţă –Telefonul Cetateanului  0238.955.

Citește și articolul: Salvat de la moarte. A stat peste două ore întins pe jos. CLICK AICI

Așteptăm idei/sesizări/ponturi pentru articole pozitive/negative la telefon/SMS 0721.540.938, pe e-mail la aurastereaca@gmail.com sau la facebook.com/auras.tereaca.

loading...

3 comentarii la „A fost invitat la sediul Poliției Locale. Iată ce surpriză i s-a făcut

Faci un comentariu sau dai un răspuns?

Adresa ta de email nu va fi publicată.

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.