A fost transferat la un spital din București pentru a fi operat. Răstimp se caută și vinovatul

A trecut cu Mazda decapotabilă prin gard și a rupt din peretele casei.

Pompierii s-au chinuit în jur de un sfert de oră să-l extragă apoi din mașină.

Vorbim de un tânăr de 34 de ani din Zărnești, care susține că în timp ce se deplasa înspre Buzău – pe drumul județean, în satul Coconari, com. Poșta Câlnău – un BMW apărut de pe un drum lateral i-a tăiat calea.

A tras brusc stânga de volanul Mazdei pentru a a evita impactul cu BMW-ul, dar a rupt apoi gardul și pereții casei unui localnic. Când a văzut ce tărășenie s-a produs, cel cu BMW-ul a șters repede putina.

Tânărul șofer, Ștefan G. a fost mutat la un spital din București, iar zvonurile care circulă susțin că starea lui s-a agravat.

Bărbatul are fracturat osul bazinului, iar mâine va fi operat la Sf. Pantelimon din București pentru a i se atașa o tijă metalică.

De osul bazinului se prind atât picioarele, cât și coloana vertebrală.

Între timp poliția și cunoscuții lui Ștefan fac demersuri pentru identificarea BMW-ului care i-ar fi tăiat calea, pentru a-l trage pe șofer la socoteală.

Din păcate, în zonă nu există nicio cameră de supraveghere pentru a se putea observa ce s-a întâmplat.

„Mașina e daună totală, dar băiatul să zică merci că a scăpat cu viață după asemenea impact. Trebuie reparată și casa omului, dar cheltuielile le va suporta firma de asigurări”

Citește și articolul: „Dacă ar fi știut sau dacă ar fi avut prezență de spirit acum ar fi fost în viață”. CLICK AICI

Așteptăm idei/sesizări/ponturi pentru articole pozitive/negative la telefon/SMS 0721.540.938, pe e-mail la aurastereaca@gmail.com sau la facebook.com/auras.tereaca.

loading...

Faci un comentariu sau dai un răspuns?

Adresa ta de email nu va fi publicată.

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.