A ieșit autorizația de construcție. Luni se începe! Locatarii, rugați să-și mute mașinile

Celebrul (deja) proiect „Parcul Iazul Morilor” din Micro III va începe – in situ – luni seară.

Atunci își vor face apariția primii muncitori ai firmei care a câștigat licitația pentru execuția lucrării.

Se va începe cu delimitarea pe strada Frăsinet (cu balize și bandă reflectorizantă) a viitorului șantier.

De luni după amiază posesorii de autoturisme din blocurile situate vizavi vor fi rugați (de Poliția Locală) să-și mute mașinile din parcare.

De marți dimineață se va începe aducerea pe șantier a utilajelor și a materialelor.

În viitorul parc se vor amenaja două lacuri, spații verzi, un ponton – căsuță (pe primul lac), un pod (pe al doilea lac) și alei pietonale. Va fi și o parcare înspre Kaufland.

Lacurile vor fi umplute cu apă din canalul Iazul Morilor ce pornește de la Cândești (din canalul energetic) și se varsă în lacurile „de la balastiera de la Scurtești”.

Foto: Iazul Morilor, lângă Galleria Mall. Din acel loc va curge prin mun. Buzău prin subteran. Primarul Toma are în plan să-l readucă (acolo unde se va putea) la suprafață
loading...

9 comentarii la „A ieșit autorizația de construcție. Luni se începe! Locatarii, rugați să-și mute mașinile

 • Si sutele de masini din parcare unde se muta? In curte la toma? De ce nu lasa parcare ? Ca se le faca la popi mai atragator rezidentialul? Si apoi apa aia infecta de pe canal, crede Toma ca degeaba au bagat-o comunistii in supteran? Sursa de infectie si de tantari. Asfaltari nu, parcari nu, garduri vii nu, doar eurovizioane, avioane si locomotive. Si sa ne destantarisim singuri, ca primarul are treaba sa faca spectacole, in timp ce in bz nr de infectati creste alarmant. Curat murdar!

 • Tomita are oricum votul meu chiar si fara eforturile propagandistice ale celui mai mare jurnalist de l-a avut Buzaul ever….
  :)))
  N-ar strica sa lasi un pic publicitatea electorala deoparte si sa scrii un material despre…sa zicem…lipsa acuta de sange din spital si centrul de transfuzii. Am donat recent, impreuna cu mai multi colegi, si doamnele de la centrul de transfuzii se plangeau de scaderea dramatica a numarului donatorilor pe perioada de covid…
  Ce zici reportere, te bagi sa faci ceva propaganda si pentru aceasta cauza nobila ???

 • Am copilărit langa iazul morilor. Ne jucam pe marginea lui vara, până să fie acoperit și firul de apa introdus în subteran. Ce îmi amintesc: roiuri de țânțari și miros de mâl. Acum, când merg in vizită la părinți și vad sutele de mașini parcate pe locul fostului iaz, mă întreb: unde sa își mute proprietarii mașinile? In sufragerie?! Veniți mai întâi cu o soluție de parcare in zona și ulterior cu soluții pompieristice. Și sper sa existe soluții și impotriva țânțarilor.

 • Auras, intreaba-l pe Toma cine a semnat autorizația de construcție pentru extinderea lui Ion Viorel in Crang?
  O să aibă o mare surpriza în campanie daca nu lămurește treabă !!!

 • Soluții pentru parcarea mașinilor s-au găsit?

 • E greu cu parcarea in tot orașul și totuși pe zona aia sunt parcări să veniți în Broșteni sau Dorobanți sa vedeți eu susțin proiectul iazul morilor că nu am beneficiat de garaj pe timpul lui Boscodeala că asta ii roade pe cei ce nu sunt de acord că le a dărâmat Toma Magaziile pardon garajele

 • 1. Zona arata inainte ca un jeg de bazar, cu panaramele alea de garaje, asta e clar.
  2. Speram cu noul proiect, sa arate totul diferit si sa ne incante privirea !
  3. Problema parcarii masinilor, este o mare problema !

 • Toma trebuie să se grăbească cu acest proiect deoarece mult prea avutul Ciprian nu mai are răbdare. În curând va cere autorizație pt blocurile “bisericești” din zonă.

  P.S. Canalul a fost îngropat pt ca era o sursa de poluare, dar și pt a fi protejat de poluarea oamenilor.

 • Nu poti lasa oamenii aia fără parcare sa vina toti țăranii de La Vernesti, Țintești, Vadu Pașii , Maracineni sa se plimbe la carrefour ca asa vrea toma. Si așa vin toți nerozii cu șpagă sa isi bage copiii la școlile din oraș facandu-le supraaglomerate in conditii obișnuite, darămite de covid. Toti prostii se baga in față, cu putina șpagă iar școlile satelor din jur se închid din lipsa de elevi. Prostul e tot prost si cu hârtie si cu loc de promenadă. Dacă toma nu face către râul Buzau un rând de parcări la fel de mare, votul meu merge in alta parte.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.