A ieșit o frumusețe de drum după asfaltare. Vezi galeria foto

Fotografiile ne-au fost trimise ieri de un cititor (căruia îi mulțumim) și ne-au atras atenția prin frumusețea peisajului și prin asfaltul nou-nouț.

Ce se vede e din comuna Mânzălești pe drumul comunal spre satul Valea Cotoarei.

sursa foto: facebook Andreea Mihaela

Astăzi, reporterul buzoienii.ro l-a căutat pe primarul din Mânzălești pentru detalii:

„Nu e încă gata, mai e puțin la rigole. A ieșit frumos, cineva îmi spunea că aduce cu Poiana Brașov. Banii i-am obținut pe fonduri europene prin AFIR. Drumul comunal duce spre satul Valea Cotoarei, cu aproximativ 400 de suflete. Nu cred că sperau sătenii vreodată să se facă așa drum la ei. Pe lângă asfalt – 4km, s-au făcut ziduri de sprijin pe 2,8 km”, a explicat primarul Valeriu Beșliu.

Tot la Mânzălești se va asfalta (4 km) un alt drum un potențial turistic, cel spre Meledic (fonduri guvernamentale, PNDL). „Încet, încet, ne modernizăm și noi”, e concluzia adevărată a primarului.

Te rugăm, distribuie acest articol în caz că ți s-a părut util/interesant!

Așteptăm idei/sesizări/ponturi pentru articole pozitive/negative la telefon/SMS 0721.540.938, pe e-mail la aurastereaca@gmail.com sau la facebook.com/auras.tereaca.

loading...

9 comentarii la „A ieșit o frumusețe de drum după asfaltare. Vezi galeria foto

 • Pozele sunt ale mele. Nu știu cine le-a trimis dar era frumos sa fiu întrebata!

 • Deci, dacă există voință, orice este posibil. Bravo!
  Totuși, suntem în 2019, ar fi trebuit să nu mai existe niciun drum neasfaltat.
  Infrastructura rutieră bună dezvoltă orice zonă.

 • Indiferent cine a trimis pozele, jurnalul nu trebuia sa isi impuna watermark-ul personal, avand in vedere ca pozele nu ii apartin de fapt, nu sunt realizarea proprie. Dupa cum insusi autorul spune. Acelasi email putea sa fi ajuns in mai multe redactii….si atunci, aveam imagini identice cu watermark-uri diferite? Ciudata si lipsita de fair play abordarea.

 • Haideti sa nu mai fim asa carcotasi. Watermark-ul intra automat peste orice poza de pe site. Si sa vedem partea buna, mai importanta, că s-a făcut ceva util. Și ca peste 6 mii de buzoieni au putut vedea pozele reusite ale Andreei Mihaela, iar unii dintre ei poate ca au fost convinsi sa viziteze Manzalestiul.

 • E bn ca a facut pt drumuri care mai asteptau……dar pt digul daramat de atatia ani nu face nimic. …..daca tot s_a luat de asfaltat sa asfalteze macar si 2 m de la podurile facute si neterminate

 • Auraș, comentariul tău vrea doar să dilueze o practică deloc etică pe care am mai văzut-o pe site-urile tale. Trebuia cerută permisiunea pentru folosirea pozelor, menționat numele fotografului și în niciun caz aplicat watermark pe ele, automat sau nu. Poți face asta chiar acum, nu e niciodată prea târziu. Nu mai intrăm în discuția despre GDPR…

 • Domnule Claudiu Constantin problema nu se pune asa. Un cititor, probabil din zona, mi-a trimis pozele rugandu-ma sa scriu un articol despre asta. Iar eu mi-am facut timp, deși aveam și alte subiecte/treburi în acea zi (adica la vreo doua zile distanță), să scriu articolul. Iar zece mii de oameni l-au citit. Cred că am facut un bine comunitatii, nu un rau. Si ca mai degraba trebuie sa fiu apreciat că am scris un articol frumos, de bine, și nu criticat. Iar domnisoara sau doamna care a facut pozele, daca ține să nu ajungă la alții, să și le țină la ea în aparat/calculator nu să le împrăștie în stânga și în dreapta și pe urmă să sară de fund în sus că i-au ajuns pozele pe buzoienii.ro. Că n-am venit eu la ea acasa sa-i iau pozele!

 • Ca idee, întâi se fac rigolele apoi se toarnă covorul asfaltic! Am observat ca se poarta peste tot în România sa se toarne covorul apoi rigolele cea ce nu este normal! Ma rog…. Bine ca se face și asa!

 • exact Tereacă . Doar zici !

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.