A început montajul pavelelor

De azi, la prânz, s-a dat startul montării pavelelor pe Bd. Unirii Nord din Buzău.

Culoarea aleasă e aceeași ca pe Calea Eroilor. Pavelele se pun peste două straturi succesive de nisip și beton
Pe lângă spațiul pietonal cu pavele, trotuarele de pe Unirii vor avea pe toată lungimea, și pe o parte și pe alta, pistă de biciclete și spațiu verde
Șef de lucrare: „Montatul pavelelor merge repede. Facem cel puțin 400 de metri pătrați pe zi. Săptămâna asta avem în plan să termină trotuarul pe partea asta până la intersecția cui strada Transilvaniei. Săptămâna viitoare ne mutăm pe cealaltă parte”

Lucrul la trotuarele de pe Bd. Unirii va continua și pe timpul iernii, atunci când vremea va permite.

La primăvară, tot Bd. Unirii va avea trotuarele refăcute, cu dale și piste de biciclete.

Citește și:

loading...

7 comentarii la „A început montajul pavelelor

  • Pentru aia care spuneti ca sunt numai santiere prin Buzau, va intreb, va place cum arata si cum va arata la final!? Modelul pavajelor este exact dupa cel al Timisoarei din centrul orasului. Va arata demential la final! Bravo!

  • De acum arata bine. Va dura pana la final dar arata bine. Jos pălăria domnului primar și echipei sale

  • Cred ca ar mai trebui toaletati copacii, infrumusetate gardurile vii. Iar acolo unde sunt spatii comerciale, ar trebui mai multa grija cu esteticul. Sunt sanse sa arate a oras european, cel putin in zonele astea modernizate.

  • Se vor scumpi si apartamentele

  • Arata foarte bine, dar sa se ingrijeasca Primaria si de spatiile verzi adiacente.

  • Foarte frumos, sunt și ceva probleme dar sper ca în viitorul apropiat sa se rezolve, cel putin asa spunea doamna șef de șantier.
    Nemulțumirea noastră sunt colțurile și trecerile din ganguri ce nu au fost betonate și sunt mocirlă curată. În Micro3, spatiile verzi de pe trotuar sunt absolut aiurea, limitează foarte mult spațiul de pe trotuar…dar asa e proiectul, pe alocuri pare negândit sau fără a avea treabă cu realitatea de pe teren.

  • pavelele acestea spre deosebire de altele, si ma refer la cele mai mici, par sa fie de calitate si nici nu-mi scap tocul printre rosturi ca sunt apropiate intre ele.

Faci un comentariu sau dai un răspuns?

Adresa ta de email nu va fi publicată.

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.