A început montajul. Vezi galeria foto de azi

Activitate intensă azi a muncitorilor de la firma care a primit lucrarea de acoperire a Pieței Centrale din Buzău.

Pe o latură se monta prelata care – printr-un sistem de culisare – va putea fi trasă în caz de vreme rea.

Pe cealaltă latură, altă echipă de muncitori, monta plăcile de plexiglas în ramele de sub acoperiș.

„E foarte sigur. Plăcile nu se pot sparge și nici n-au cum să cadă, sunt prinse foarte bine în cadru”, au dat asigurări muncitorii.

Consecință

Din iarna viitoare, piața va putea fi închisă. Comercianții vor fi feriți de ploaie, vijelie, lapoviță și ninsoare. Se rezolvă astfel, după zeci de ani, o doleanță importantă a comercianților din cea mai mare piață din Buzău.

Te rugăm, distribuie acest articol în caz că ți s-a părut util/interesant!

Așteptăm idei/sesizări/ponturi pentru articole pozitive/negative la telefon/SMS 0721.540.938, pe e-mail la aurastereaca@gmail.com sau la facebook.com/auras.tereaca.

loading...

7 comentarii la „A început montajul. Vezi galeria foto de azi

 • Au bagat tone de fier in constructia aia de mai bine ridica alta piata. Termenul de finalizare era parcă prin decembrie.

 • Piata de la Crang, in care s-au bagat sume considerabile pentru inchidere, deja au privatizat-o – au vandut-o firmei Bian. Care credeti ca va fi soarta Pietei Centrale?
  Vorbim peste vreo 4-5 ani, cand acolo va fi un supermarket, sau un depozit en-gross.
  Chiar crede cineva in bunele intentii ale Primariei? Eu, sincer, dupa experientele din ultimii 30 de ani, indiferent de primar, sau de partidul din care a facut parte, NU!!!…

 • Piața Crâng nu a fost vândută, ci doar închiriată cu 100 de milioane de lei vechi pe lună. Cei patru piețari rămași au fost mutați în față, la căsuțe.

 • eu nu știu cum rezistă oamenii ăia în piață!

 • Dl Tereaca …..
  Un raspuns si 4 intrebari normale ……
  > Piata Crang este un spatiu ce apartine domeniului PUBLIC si este ADMINISTRAT DE O COMPANIE DE STAT( SC PIETE SI OBOARE BUZAU cu Actionar majoritar PRIMARIA BUZAU ) . Conform legii , orice proprietate a statului nu poate fi instrainata sau inchirita fara a se respecta o anumita procedura !!!!! UNDE SUNT PROCEDURILE IN ACEASTA SITUATIE ? UNDE A FOST LISTATA OFERTA DE INCHIRIRERE per TOTAL a Spatiului , nu pentru tarabe ???? UNDE ESTE TRANSPARENTA ACESTEI ACTIUNI ??? …….LISTARE , LICITATATIE ?????…ESTE NORMAL si OBLIGATORIU ca BUNURILE STATULUI / ale NOASTRE SA OBTINA CEL MAI BUN PRET
  CONFORM LEGII!!!!

 • Urata treaba au facut cu piata Crang.
  De la inceput am suspectat ca e un smen la mijloc cu reconstructia pietei Crang si se pare ca s-a confirmat.
  Smenul era cel clasic: statul sa construiasca spatiul comercial si apoi sa il ofere unui privat la pret de covrigi pe sub mana, cum s-a intamplat cu multe alte investii publice renovate sau reconstruite care imediat dupa ce au fost facute au fost instrainate pe sub mana celui pentru care s-a facut investitia cu dedicatie.

 • Mai bine ar arunca păturile jegoase cu care acoperă produsele pe timp de noapte.Toată piața este un jeg,un focar de infecție. În atenția administratorilor pieței!

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.