A început montarea primelor 200. Cât costă una

La această oră muncitorii de la Urbis Serv montează pe Calea Eroilor primele băncuțe cu sigla Buzăului.

„S-au adus deocamdată 200. S-a început cu Calea Eroilor, urmează Bd. N. Bălcescu și apoi parcurile din zona centrală. Din câte știu eu în plan e să se aducă o mie”, ne-a declarat șeful de echipă.

Conform acestuia o băncuță a costat 650 de lei.

„Facem și noi la Urbis băncuțe, dar nu ies ca astea, să fim serioși. Uitați-vă și dvs. ce finisaje au, s-a pus și sigla Buzăului, e un preț bun”, a continuat acesta.

Noile băncuțe întregesc aspectul noii Căi a Eroilor care împlinește azi un an de la inaugurare. O altă noutate e iluminatul nocturn care pune în valoare monumentele din Cimitirul Eroilor:

Te rugăm, distribuie acest articol în caz că ți s-a părut util/interesant!

Așteptăm idei/sesizări/ponturi pentru articole pozitive/negative la telefon/SMS 0721.540.938, pe e-mail la aurastereaca@gmail.com sau la facebook.com/auras.tereaca.

loading...

12 comentarii la „A început montarea primelor 200. Cât costă una

  • Sânt foarte multe străzi de reparat și noi aruncam banii pe băncute.

    Răspunde
  • Oricum cate strazi ar face nu poate mulțumi cetațeni ca tine..

    Răspunde
  • A stricat tot aspectul, o gramada de bancute scumpe care vor sta nefolosite ziua, ca nu exista copaci care sa faca umbra acolo sa poti sta pe banca fara sa te prajesti, atat de la soarele care iti bate in cap cat si de la faptul ca e incinsa bancuta.
    Iar seara, o data cu bancile astea reprezinta garantia ca se va umple zona de golani, ca asta e efectul bancilor amplasate, ceea ce inseamna ca va trebui sa eviti zona ca nu vei mai putea sa faci plimbari pe acolo.

    Răspunde
  • Cosuri pentru spargatorii de seminte sunt?Ar fi utile daca ar avea prize USB …

    Răspunde
  • Nu e pret bun deloc, o astfel de bancuta se vinde pe piata libera cu 300 de lei daca cumperi o singura bucata, daca comanzi 1000 bucati obtii un discount generos de volum ce duce pretul sub 200 de lei bucata cu livrare inclusa.
    Deci firma aleasa de Primarie face la fiecare bucata 100 euro (450 lei) PROFIT doar din intermedierea bancilor intre producator si primarie, adica 100.000 euro profit total pentru cele 1000 bancute.
    Adica e de 3 ori pretul normal al pietei pentru o astfel de bancuta.

    Răspunde
  • Cred ca in zona ‘Calea Eroilor’ ar trebui montae maximum 10-12 bancute .De asemenea’ sa se ia masuri draconice (amenzi usturatoare) impotriva celor care vor avea nesimtirea sa le deterioreze ,precum si impotriva celor care le vor folosi ca ‘loc de popas pentru fumat si mancat seminte’ si vor arunca chistoacele si cojile de seminte pe jos.De aceea se va impune si amplasarea cate unui cos de gunoi pe langa aceste bancute.Si aceste lucruri,in toate zonele unde se vor monta.Trebuie terminat cumva cu tiganeala si mizeria facute de tot felul de nesimtiti si needucati.

    Răspunde
  • Nu ne pricem deloc , stapanul/vice are dreptate sigla face toti banii , zona aleasa pentru amplasament este extraordinara , ce ne doream noi supusii sa stam vara la 35 de grade pe o bancuta peste drum de cimitir ! Uitasem sa le comunic stapanilor ca finisajul , finisajul este exceptional , rar asa ceva bravooo ! nici nu ma intereseaza cine le-a confectionat !

    Răspunde
  • Sunt pozitionate strategic, langa cimitir, sa nu fie nevoie de transport pana la groapa, unde o sa ajungi dupa ce mori ca te-ai prajit la soare pe bancuta.

    Răspunde
  • Cam scumpe… Vreo 300 lei/bucata este parandărăntul. Deci, încă un tun.
    Dacă Toma nu ar fi fost încăpățânat și ar fi ascultat, astăzi toată Calea Eroilor ar fi avut două benzi pe sens și nu două rânduri pe sens ca acum. Se intră în oraș pe două benzi, după care te trezești că drumul se injustează, apoi se lateste din nou. Noaptea minții!!!
    Referitor la băncuțe, propun ca fiecare sa fie păzită de un gardian public, ca oricum sunt destui și degeaba.

    Răspunde
  • Strica aspectul expozitiei de fotografii….nu-mi place ideea.

    Răspunde
  • Mai bine amplasau niste cosuri de gunoi in loc de banci, dar amplasate undeva pe spatiul verde spre strada, eventual in dreptul stalpilot sau copacilor sa nu iasa in evidenta.
    Sunt cateva, la capete, si dupa ce ca sunt putine sunt si inutilizabile unele.

    Răspunde

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.